Şehit Jandarma Astsubay Çelik Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Jandarma Astsubay Çelik Toprağa Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehidin cenaze töreninden detaylar Şehitlerimizi uğurluyoruz Dargeçit ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Çelik, memleketi Manisa'nın Gördes ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı Dargeçit ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Abdülkadir Çelik (37), memleketi Manisa'nın Demirci ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.

04.03.2016 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehidin cenaze töreninden detaylar

Şehitlerimizi uğurluyoruz

Dargeçit ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Çelik, memleketi Manisa'nın Gördes ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı

Dargeçit ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Abdülkadir Çelik (37), memleketi Manisa'nın Demirci ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Gördes Devlet Hastanesi morgundan alınan şehit Çelik'in naaşı, cenaze töreni için Merkez Ulu Cami'ne getirildi.

Cuma namazının ardından düzenlenen törende, şehidin eşi Kezban ve annesi Fatma Çelik tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin babası Hamit Çelik ise cenaze töreni boyunca metanetini korudu.

Şehidin 5 yaşındaki oğlu Efe Çelik'in, annesinin kucağında söylediği "Babam eskiden küçücüktü, küçük kutuya girerdi, şimdi büyümüş büyük kutuya giriyor" sözler herkesi duygulandırdı.

Cenaze töreninin ardından şehidin naaşı askerlerin omuzlarında bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına konuldu ve helallik alınmak üzere Doğanpınar Mahallesi'neki baba evine götürüldü.

Helallik alınmasının ardından Doğanpınar Mahalle Camisi'ne götürülen şehidin cenazesi daha sonra mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa milletvekilleri Recai Berber ve Tur Yıldız Biçer, Manisa Vali Vekili Yakup Tat, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Aydın Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Yusuf Kırkaya, Manisa 1'nci Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bülent Mercan ile şehidin ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Mardin'in Dargeçit ilçesinde çıkan çatışmada biri üsteğmen 3 asker şehit olmuş, 8 terörist etkisiz hale getirilmişti.

Şehit Jandarma Astsubay Çelik Toprağa Verildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Jandarma Astsubay Çelik Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement