Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Salih Yıldırım'ın Baba Evinde Yas Var - Son Dakika
Güncel

Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Salih Yıldırım'ın Baba Evinde Yas Var

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehidin baba evine yakınları Evin çevresine bayraklar asılması - Midyat ilçesinde teröristlerce bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Salih Yıldırım'ın baba evinde yas var Mardin'in Midyat ilçesinde Anıtlı Jandarma Karakolu'na terör örgütü PKK mensuplarınca bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Salih Yıldırım'ın (31) baba evinde yas var. Buca Cezaevi Müdürlüğünde teknisyen olan baba Mehmet Yıldırım'ın yaşadığı cezaevi lojmanlarının kapısına, şehit haberinin ardından Türk bayrağı asıldı.

26.05.2016 01:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehidin baba evine yakınları

Evin çevresine bayraklar asılması - Midyat ilçesinde teröristlerce bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Salih Yıldırım'ın baba evinde yas var

Mardin'in Midyat ilçesinde Anıtlı Jandarma Karakolu'na terör örgütü PKK mensuplarınca bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Salih Yıldırım'ın (31) baba evinde yas var.

Buca Cezaevi Müdürlüğünde teknisyen olan baba Mehmet Yıldırım'ın yaşadığı cezaevi lojmanlarının kapısına, şehit haberinin ardından Türk bayrağı asıldı.

Cezaevi güvenliği nedeniyle lojmanlara basın mensupları alınmazken şehidin annesi Sündüs Yıldırım'ın fenalaştığı öğrenildi.

Şehit Salih Yıldırım'ın bekar olduğu ve 2 yıldır Mardin'de görev yaptığı, 1 ay önce İzmir'e tayininin çıktığı öğrenildi.

Şehidin cenazesi, Tokat'ın Erbaa ilçesinde toprağa verilecek.

Terör örgütü PKK mensupları, Anıtlı Jandarma Karakol Komutanlığına, bomba yüklü araçla saldırı düzenlemiş, karakol binası yakınında bombanın infilak ettirilmesi sonucu bir asker ile 2 korucu şehit olmuştu. Saldırıda 9 güvenlik görevlisi de yaralanmıştı.

Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Salih Yıldırım\'ın Baba Evinde Yas Var
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Salih Yıldırım'ın Baba Evinde Yas Var - Son Dakika


Advertisement