Şehit Jandarma Başçavuş İsmail Yavuz'un Evinde İkinci Ölüm Haberi - Son Dakika
Güncel

Şehit Jandarma Başçavuş İsmail Yavuz'un Evinde İkinci Ölüm Haberi

Jandarma Başçavuş İsmail Yavuz'un teröristlerce hain saldırıya uğramasının ardından, şehidin büyük amcası Haydar Yavuz'un da, evinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

26.07.2015 14:23  Güncelleme: 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce bomba yüklü aracın patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Başçavuş İsmail Yavuz'un babaevinde çifte yas var. Şehit evinde başsağlığına gelenler için iki ayrı yerde taziye çadırı oluşturuldu.

"İZMİR'E TAYİNİ ÇIKTI, 6 GÜN SONRA GELECEKTİ"

Şehit haberinin gelmesiyle, Kabazlı Mahallesindeki evler Türk Bayrakları ile donatıldı. Salihli Belediyesi tarafından mahallede şehit evine giden cadde ve sokaklarda temizlik yapıldığı gözlendi.

Şehidin babası Mehmet Yavuz, Balıkesir Erdek'te görevli deniz astsubay Kemal Yavuz tarafından teselli edildi.Şehit Jandarma Başçavuş İsmail Yavuz'un 11 yaşındaki oğlu Mehmet Eren ise Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü uzmanları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Baba Mehmet Yavuz, oğlunun bir süre önce tayininin çıktığını belirterek, "İsmail'in tayini çıkmıştı. 6 günü kalmıştı, şehit olmasaydı İzmir Bornova'ya gelecekti." dedi.

ŞEHİDİN EVİNDE İKİNCİ ÖLÜM HABERİ

Öte yandan şehit olan Jandarma Başçavuş İsmail Yavuz'un teröristlerce hain saldırıya uğramasının ardından, şehidin babası Mehmet Yavuz'un amcası Haydar Yavuz'un (85), evinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Amca Haydar Yavuz'un da öğle namazına müteakip Kabazlı Camisinden cenazesi kaldırılacak.

DÜN GECE HAİN SALDIRI

Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Kayacık Mahallesi yol ayırımında dün gece saat 22.30 sıralarında teröristlerce yakılan ateşe müdahalede bulunmak için olay yerine giden jandarma ekibine düzenlenen bombalı saldırıda 2 askeri personel şehit düşmüş, 4 asker yaralanmıştı.

Şehit Jandarma Başçavuş İsmail Yavuz\'un Evinde İkinci Ölüm Haberi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Jandarma Başçavuş İsmail Yavuz'un Evinde İkinci Ölüm Haberi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Gerçekleri kürt ten dinleyin: Ben size meselenin özünü anlatayım, Van ilinin yerleşik kürdüyüm. Yıllar önce Van başta olmak üzere çevre illerde de yaşayan yerli halk vatanına milletine bağlı bir yaşantı içindeydi ki bu bahsettiğim kürt halkı hala aynı düşüncededir, sonra baktık ki birşeyler değişmeye başladı, maymundan 15 dk önce doğmuş bir takım insanlar komşumuz olmaya başladı. Kim olduklarını bilmediğimiz bu insanlar malımızı mülkümüzü çalıp, milletin karısına kızına sarkmaya başladı, iki tavuk yüzünden insan öldürdüler ve huzurumuz kaçtı, işte o an eyvah dedik bu dinsizler devlet eliyle kırsaldan getirilen ama kürt olduklarını söyleyen ermenilerdi, temizlik yok, ar namus yok herşeyi vandallıkla halletmeye çalışan bir canavar sürüsü, bugün biz doğunun Kürtleri çok az sayıda kaldık, Kürt asil bir topluluktur dini gereği vatanına bayrağına canını verir, bugün her türlü şiddeti kendine hak görüp polisine askerine kurşun sıkan sonrada barış naraları atan hayvan sürüsüne pkk denir bu ayrımı iyi yapın 62 7 Yanıtla
  • cabbar: Kardeşimizin mekanı cennet olsun 37 3 Yanıtla
  • Gazi: DÖKTÜKLERİ ŞEHİT KANLARINDA BOĞULURLAR İNŞALLAH. 34 3 Yanıtla
  • nur: ALLAH BELANIZI VERSİN INSALLAHHHH.HEM BU DÜNYADA HEM AHIRETTE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26 9 Yanıtla
  • gul : allah yardımcınız olsun sabır sabır sabır tasti artık 9 24 Yanıtla
  • psssttt: allah rahmet eylesin 24 4 Yanıtla
  • vatandas : her olayi akp ye baglayan salaklarida anlamak bir zor sanki pkk teroru akp zamaninda cikmis veya akp den once pkk bitmeye gelmis gibi yazmakla yada soylemekle bu sorun cozulmez.30 yil askerle cozemedigin sorunu niye bu halk illa askerle cozmeye calisiyor ki 16 7 Yanıtla
  • hak: Devletlerin en büyük propaganda aracı ölümlere bile biçtikleri makamlardır. Sizlere şehitlik makamını yakıştırırlar ama her nedense kendileri yada yakınları gazi bile olamazlar. 10 evladım daha var hepsi vatana feda olsun demek onların iştahlarını kabartmaktan başka bir şeye yaramaz. Dünya tarihini bir inceleyin şehitlik makamının istismarlarına bir bakın. 19 3 Yanıtla
  • osman pasa: diyarbakır tüm yansın komple temizlik 9 7 Yanıtla
  • ATASEVER: Cocugun alayisina bakin yaaa :((( SEREFSİZİN COCUKLARİ NE İSTİYOSUNUZ LANNN YAZİK DEYİLMİİ ALLAH SİZİN CANİNİZİ ALSİN.... 12 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Giresun'da minibüs devrildi: 4 yaralı
    21:11 Giresun'da minibüs devrildi: 4 yaralı

    Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Elmalı köyünde R.K. idaresindeki minibüsün devrilmesi sonucu sürücü ve beraberindeki Turgut, Durmuş ve Durdane Karahasan yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı
    21:11 TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kolombiya'nın başkenti Bogota ve Maicao kentinde düzenlenen 'Ramazan Programı' kapsamında ihtiyaç sahiplerine 400 gıda paketi ulaştırdı. Yardımlar, Bogota'daki Abou Bakr Al-Sıddık Camii, İstanbul Camii ve El Kurtubi İslami Araştırmalar Merkezi ile Maicao'daki Omar İbn Al-Jattab Camisi'ne teslim edildi ve yetkililer tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. İstanbul Camii Başkanı Carlos Sanchez, Türkiye ve TİKA'ya verdikleri destek için teşekkür etti.

  • Anadolu Alimler Birliği: Mahalli İdareler Genel Seçimleri Ümmetin ve Milletin Geleceğini Düşünme Zamanıdır
    21:09 Anadolu Alimler Birliği: Mahalli İdareler Genel Seçimleri Ümmetin ve Milletin Geleceğini Düşünme Zamanıdır

    Anadolu Alimler Birliği, Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada, tüm kardeşlere ümmetin ve milletin geleceğini düşünmeleri çağrısında bulundu. Açıklamada, seçimlerin sadece yerel seçim olarak algılanmaması gerektiği vurgulanarak, Türkiye'nin İslami kimliği, ruhu ve kaderini belirleyecek kritik bir seçim olduğu ifade edildi. Ayrıca, İstanbul ve büyükşehirlerde tehlikeli bir projenin olduğu ve partilerin değil ümmetin ve milletin geleceğinin düşünülmesi gerektiği vurgulandı.

  • Ankara'nın Sincan ilçesinde seyir halindeki otomobil alev alev yanarak kullanılmaz hale geldi
    21:08 Ankara'nın Sincan ilçesinde seyir halindeki otomobil alev alev yanarak kullanılmaz hale geldi

    Ankara'nın Sincan ilçesinde seyir halindeki bir otomobil aniden alev aldı. Vatandaşlar yangın söndürme tüpleriyle müdahale ederken, polis ve itfaiye ekipleri de olay yerine sevk edildi. Yangın vatandaşların müdahalesiyle söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi.

  • Cevdet Yılmaz: İstanbul'un tahammülü yok
    21:07 Cevdet Yılmaz: İstanbul'un tahammülü yok

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul'un yatırım oranının en fazla azaldığını belirterek, İstanbul'un ikinci bir 5 yıla daha tahammülü olmadığını söyledi.

  • Ordu İl Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi
    21:07 Ordu İl Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi

    Ordu İl Müftülüğü tarafından ildeki üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen iftar programına yaklaşık bin 500 öğrenci katıldı. Programda öğrencilere Osmanlı Devleti dönemi geleneği olan 'diş kiraları' dağıtıldı.

  • CHP Genel Başkanı Özel:
    21:04 CHP Genel Başkanı Özel: "Marmaris'te de Muğla'da da Rantiyecilere Geçit Vermeyeceğiz"

    Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla Marmaris’te halk buluşmasında konuştu, “Marmaris’i AKP’ye verip de Marmaris’in koylarını, varlıklarını, TÜRGEV, TÜGVA, Ensar’a kaptırmaya siz razı gelir misiniz? diye sordu. Muğla'da da 4 katı geçen bina olmadığını belirten Özel, "Eğer Muğla Büyükşehir’e AKP’nin adayı gelse, Muğla’da her yerde dikey mimarı, her yerinde rant söz konusu olacak. O yüzden Marmaris'te de Muğla’da da rantiyecilere geçit vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

  • Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul adayını çekmek için hükümete 3 şart sundu
    21:04 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul adayını çekmek için hükümete 3 şart sundu

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, hiçbir partiye kazandırmak ya da kaybettirmek için seçime girmediklerini belirterek, İstanbul adayını çekmek için AK Parti'ye şart sundu. Erbakan, İsrail'le ticareti sonlandırma, İsrail'e ihracatı kesme, Kürecik Radar Üssü'nü kapatma ve emekli maaşını 20 bin TL'ye çıkarma şartlarını dile getirdi.


Advertisement