Şehit Jandarma Er Eyüp Öksüz İçin Tören - Son Dakika
Güncel

Şehit Jandarma Er Eyüp Öksüz İçin Tören

Görüntü Dökümü: Şehidin cenazesinin törene alanına getirilmesi Şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi Şehit için saygı duruşu Şehit için duanın edilmesi Şehidin uğurlanışı Van'daki terör saldırısı Erciş'te, terör örgütü PKK mensuplarınca Pay Jandarma Karakol Komutanlığına bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Er Eyüp Öksüz'ün cenazesi memleketine uğurlandı Van'ın Erciş ilçesinde, teröristlerce Pay Jandarma Karakol Komutanlığına bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Er Eyüp Öksüz için Van'da tören düzenlendi.

10.07.2016 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü:

Şehidin cenazesinin törene alanına getirilmesi

Şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi

Şehit için saygı duruşu

Şehit için duanın edilmesi

Şehidin uğurlanışı Van'daki terör saldırısı

Erciş'te, terör örgütü PKK mensuplarınca Pay Jandarma Karakol Komutanlığına bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Er Eyüp Öksüz'ün cenazesi memleketine uğurlandı

Van'ın Erciş ilçesinde, teröristlerce Pay Jandarma Karakol Komutanlığına bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Er Eyüp Öksüz için Van'da tören düzenlendi.

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filo Komutanlığındaki törene, Vali İbrahim Taşyapan, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Temel, Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, YYÜ Rektörü Peyami Battal, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, AK Parti İl Başkanı Zahir Zoğanda ile askeri erkan, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından şehit Öksüz'ün Türk bayrağına sarılı naaşı tören alanına getirilerek öz geçmişi okundu.

Müftü Yardımcısı Faruk Gürbüz okuduğu duanın ardından şehidin cenazesi askeri uçakla Ankara'ya uğurlandı.

Van Erciş ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca Pay Jandarma Karakol Komutanlığına düzenlenen bombalı saldırıda, bir asker ile bir geçici köy korucusu şehit olmuş, 10 asker ve 5 köy korucusu da yaralanmıştı.

Şehit Jandarma Er Eyüp Öksüz İçin Tören
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Jandarma Er Eyüp Öksüz İçin Tören - Son Dakika

  • Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak
    13:24 Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak

    Niğde Valiliği bünyesinde çalıştırılmak üzere TYP (Toplum Yararına Program) çerçevesinde 150 kişi alınacak. Başvurular başlamış olup son başvuru tarihi 18 Nisan 2024 Perşembe olarak belirlendi. İstihdam edilecek kişiler kura sonucu belirlenecek ve 29 Nisan - 29 Ekim 2024 tarihleri arasında 6 ay süreyle istihdam edilecek. Başvurular iskur.gov.tr, e-Devlet veya Alo 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek. Detaylı bilgi için https://esube.iskur.gov.tr/ adresi ziyaret edilebilir.

  • Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu
    13:22 Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, 'Nikahınızı kıyacağım' sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikahını kıydı.


Advertisement