Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı İçin Mevlid Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı İçin Mevlid Okutuldu

Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı İçin Mevlid Okutuldu

Artvin’de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bulunduğu konvoya yönelik saldırıda şehit olan 24 yaşındaki Jandarma Er Fatih Çaybaşı için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

30.08.2016 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu konvoya yönelik saldırıda şehit olan 24 yaşındaki Jandarma Er Fatih Çaybaşı için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Düzenlenen Mevlid-i Şerif programında şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı'ya ve tüm şehitlere Kur'an-ı Kerim tilaveti, tekbirler ve salavatlar eşliğinde dualar edilerek, ruhlarına ithaf edildi.

Programda Şehit yakınları ile görüşen protokol mensupları okunan Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şeriflerin ardından şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı'ya ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diledi.

Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı'nın baba ocağında düzenlenen Mevlid-i Şerif programına Vali Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş ve şehit yakınları katıldı. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı İçin Mevlid Okutuldu - Son Dakika


Advertisement