Şehit Jandarma Er Mustafa Özel'in Baba Evinde Yas Var - Son Dakika
Güncel

Şehit Jandarma Er Mustafa Özel'in Baba Evinde Yas Var

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehidin baba evinden görüntüler - Savur ilçesindeki saldırıda şehit olan Jandarma Er Mustafa Özel'in Bahçelievler'deki evinde hüzün var Şehidin baba evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı Mardin'in Savur ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Er Mustafa Özel'in Bahçelievler'deki baba evinde yas var. Trabzon doğumlu Özel'in Yenibosna Zafer Mahallesi Kumrulu Sokak'taki evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

16.04.2016 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehidin baba evinden görüntüler - Savur ilçesindeki saldırıda şehit olan Jandarma Er Mustafa Özel'in Bahçelievler'deki evinde hüzün var

Şehidin baba evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı

Mardin'in Savur ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Er Mustafa Özel'in Bahçelievler'deki baba evinde yas var.

Trabzon doğumlu Özel'in Yenibosna Zafer Mahallesi Kumrulu Sokak'taki evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehidin yakınları, arkadaşları ve vatandaşlar acı haber üzerine eve geldi.

Askeri yetkililerin de bulunduğu taziye çadırında şehidin babası Asım Özel taziyeleri kabul etti. Burada kurulan taziye çadırında Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi. İlçedeki camiden şehit için sela verildi.

Özel'in cenazesi ikindi vakti Ataköy 5. Kısım Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliğine defnedilecek.

Şehit Jandarma Er Mustafa Özel\'in Baba Evinde Yas Var
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Jandarma Er Mustafa Özel'in Baba Evinde Yas Var - Son Dakika


Advertisement