Şehit Jandarma Uzman Çavuş Alıcı'nın Evinde Yas - Son Dakika
Güncel

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Alıcı'nın Evinde Yas

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Şehidin evine asıla dev Türk bayrağı -Evin önünde toplanan kalabalık -Şehidin amcası Şehmus Alıc'nın röportajı Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Alıcı'nın İstanbul'daki evinde yas var. Güvenlik güçlerince Dicle Mahallesi'nde yürütülen operasyonda, teröristlerin el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit düşen Alıcı'nın Esenyurt'taki ailesine acı haber verildi.

01.04.2016 01:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Şehidin evine asıla dev Türk bayrağı

-Evin önünde toplanan kalabalık

-Şehidin amcası Şehmus Alıc'nın röportajı Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Alıcı'nın İstanbul'daki evinde yas var.

Güvenlik güçlerince Dicle Mahallesi'nde yürütülen operasyonda, teröristlerin el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit düşen Alıcı'nın Esenyurt'taki ailesine acı haber verildi.

Evin bulunduğu sokağa ve eve Türk bayrakları asıldı. Şehidin evli ve 2 aylık Hatice adında bir bebeğinin olduğu öğrenildi.

Şehidin amcası Şehmus Alıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Neyin uğruna ölüyor bu çocuk, bunu anlamış değilim. Tabi ki vatanımız bizim, canımız feda. Ölen çocuk da bir Kürt, Kürt olduğunu iddia edenler tarafından öldürülüyor. En çok zorumuza giden de odur. Dört yıldır asker, askerlikten terhis olunca, 'amca ben askeriyede kalacağım' dedi ve kaldı. Evli, yeni çocuğu oldu. Ailesi de burada ve yarın Gaziantep'e gidecekler. Islahiye'de cenazesi toprağa verilecek." diye konuştu.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Alıcı\'nın Evinde Yas
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Jandarma Uzman Çavuş Alıcı'nın Evinde Yas - Son Dakika


Advertisement