Şehit Kaymakam, Babası ile En Son Kurban Bayramı'nda Görüşmüş - Son Dakika
Güncel

Şehit Kaymakam, Babası ile En Son Kurban Bayramı'nda Görüşmüş

Şehit Kaymakam, Babası ile En Son Kurban Bayramı\'nda Görüşmüş

Mardin’in Derik ilçesinde bombalı saldırının ardından tedavi gördüğü Gaziantep’teki hastanede şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Asiltürk’ün babası ile en son Kurban Bayramı’nda görüştüğü ortaya çıktı.

11.11.2016 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Derik ilçesinde bombalı saldırının ardından tedavi gördüğü Gaziantep'teki hastanede şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Asiltürk'ün babası ile en son Kurban Bayramı'nda görüştüğü ortaya çıktı. Acılı baba, oğlunu vatan için şehit verdiklerini söyledi.

Mardin'in Derik ilçesinde düzenlenen bombalı saldırıda 2 koruması ile birlikte yaralanan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk, helikopterle getirildiği Gaziantep'te tedavi altına alınmıştı. Kaldırıldığı Ersin Arslan Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tutulan Kaymakam Safitürk, sabah saatlerinde şehit olmuştu.

Şehit Kaymakam Safitürk'ün, Sakarya'nın Geyve ilçesinde yaşayan babası Asım Safitürk ile Kurban Bayramı'nda görüştüğü ortaya çıktı. Oğlunun Kurban Bayramı'nda memlekete izne geldiğini anlatan acılı baba, oğlunu vatan için şehit verdiklerini söyledi. Baba Asık Safitürk, "Bu vatan için şehit oldu. 15 Temmuz'dan bu tarafa çok yakın şehidimiz vardı. Hiçbir peygamber cennete gittikten sonra tekrar dünyaya geleceğim dememiştir. Ama şehitler, tekrar dünyaya gelmek ister, 10 defa daha şehit olmak için. Tüm şehitlere rağmen, ailelerine baş sağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun, vatan sağ olsun. En son Kurban Bayramında görüşmüştük" dedi.

Şehit Kaymakam'ın naaşı ailesine teslim edilecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Kaymakam, Babası ile En Son Kurban Bayramı'nda Görüşmüş - Son Dakika


Advertisement