Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Davasında 7 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Davasında 7 Kişi Tutuklandı

Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Davasında 7 Kişi Tutuklandı

Mardin´in Derik ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk davasında mahkemeye çıkarılan faillerden 7’si tutuklandı.

08.12.2016 03:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Derik ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk davasında mahkemeye çıkarılan faillerden 7'si tutuklandı.

Sabah saatlerinde Mardin Adliyesi'ne sevk edilen 29 kişiden 17 kişi savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Tutuklama talebiyle hakim karşısına çıkarılan 12 kişiden 5'i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, aralarında saldırının bir numaralı faili ve Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk'ün cenazesinde de bulunan Tahsin Ertaş ile birlikte 2'si kadın 7 kişi tutuklandı.

Tutuklanan 7 kişi adliyeden çıkarılırken gazetecilerin "Vicdanın sızlamadı mı? Hangi gerekçeyle yaptınız? sorusuna", "Biz yapmadık FETÖ'cüler yaptı, Bize kumpas kurdular, kahrolsun FETÖ'cüler, Gerçekler ortaya çıkacak" cevabını verdiler.

Tutuklanan "T.E., Ş.M., S.M., D.A., N.E., F.B. ve V.E. isimli 7 kişi Mardin E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Koruma Müdürlüğüne gönderildi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Davasında 7 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement