Şehit Kaymakam Safitürk İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Şehit Kaymakam Safitürk İçin Mevlit Okutuldu

Şehit Kaymakam Safitürk İçin Mevlit Okutuldu

Geçtiğimiz günlerde PKK terör örgütü tarafından yapılan bombalı saldırı sonrası şehit olan Mardin’in Derik ilçe Kaymakamı Muammet Fatih Safitürk için Ceylanpınar Osmanlı Ocakları tarafından mevlit okutuldu.

25.11.2016 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde PKK terör örgütü tarafından yapılan bombalı saldırı sonrası şehit olan Mardin'in Derik ilçe Kaymakamı Muammet Fatih Safitürk için Ceylanpınar Osmanlı Ocakları tarafından mevlit okutuldu.

Şehit Kaymakam ve tüm şehitler ruhuna mevlit ve Kuran-ı Kerim okunurken mevlit programına Belediye Başkanı Menderes Atilla, Osmanlı Ocakları Ceylanpınar Şube Başkanı Mehmet Kesmez, Ceylanpınar eski Belediye Başkanı M.Sait Atilla ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda bir konuşma yapan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, başta şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ü ve tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını söylerek, " Mevlid-i Şerifin hayrını en başta Hz. Peygamberin ruhuna, kelime-i tevhid için bugüne kadar can veren tüm şehitlerimizin ruhuna, şehit kaymakamımızın ruhuna ve ilçemizde haince şehit edilen polis memurları Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar'ın ruhlarına ve PKK terör örgütü tarafından vatan için can vermiş bütün şehitlerimiz ruhuna hediye ediyoruz" şeklinde konuştu.

Osmanlı Ocakları Başkanı Mehmet Kesmez de mevlit programına katılan herkese teşekkür ederek,"Öncelikle bu kutlu davada şehit düşen kaymakamımız Muhammet Fatih Safitürk için düzenlemiş olduğumuz mevlit programına iştirak eden Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya, ilçemiz kanaat önderlerinden Mehmet Sait Atilla'ya ve programımıza gelen tüm misafirlerimize sonsuz şükranlarımı iletiyorum. PKK ve FETÖ'yü özellikle şiddetle kınıyoruz. Osmanlı Ocakları olarak halkımız ötekileştirmeye çalışanlara inat etkinliklerimizi yapmada devam edeceğiz" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Kaymakam Safitürk İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement