Şehit Komiser Yardımcısı İçin Özel Harekât'tan Dikkat Çekici Uğurlama - Son Dakika
Güncel

Şehit Komiser Yardımcısı İçin Özel Harekât'tan Dikkat Çekici Uğurlama

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, şehit düşen komiser yardımcısı Enis Kırımlı için düzenlenen cenaze törenine, Özel Harekâ polislerinin uğurlaması damga vurdu.

23.11.2015 10:47  Güncelleme: 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan komiser yardımcısı Enis Kırımlı için Diyarbakır'da tören düzenlendi.

ÖZ GEÇMİŞİ OKUNDU, DUA EDİLDİ

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki törende, şehit Enis Kırımlı'nın Türk bayrağına sarılı naaşı meslektaşlarının omuzlarında katafalka taşındı. Şehidin öz geçmişi okundu, dua edildi.

"TERÖR ÖRGÜTÜ DİĞER HAİNLER GİBİ SİLİNECEK"

Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, burada yaptığı konuşmada, terör örgütünün amacına ulaşamayacağını söyledi. Terör örgütünün tarih boyunca hainlik eden diğer unsurlar gibi silineceğini vurguladı.

"KÖTÜ EMELLERİ BOŞA ÇIKARACAK BİNLER ENİS VAR"

Taşdan, şöyle devam etti: "Kırımlı, Silvan ilçemizde yolu kapatarak ateşe veren, halkımızın seyahat özgürlüğünü engelleyen, can ve mal güvenliğine zarar veren hainlere yapılan operasyonda yaralanmış ve tedavisi sürerken şehit olmuştur. Bunu herkes bilmelidir ki, bu topraklar üzerinde yaşayan hainler kirli emellerine asla ulaşamayacaklardır. O hainlerin ne kadar kötü emelleri varsa o emelleri boşa çıkartacak binlerce Enis vardır."

ÖZEL HAREKÂT'IN UĞURLAMASI DİKKAT ÇEKTİ

Özel Harekât polisleri törende koşarak tabutun omuzlarına aldıktan sonra tekbirlerle cenazeyi taşıdı. Polisleri bu uğurlaması görenleri duygulandırdı

Şehit Komiser Yardımcısı İçin Özel Harekât\'tan Dikkat Çekici Uğurlama
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Komiser Yardımcısı İçin Özel Harekât'tan Dikkat Çekici Uğurlama - Son Dakika

  • Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı
    17:50 Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı

    Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 araç karıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada, bir otomobilin ani fren yapması sonucu arkasındaki araçlar birbirine çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement