Şehit Oğlunun Adının Verildiği Okulda Karne Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Şehit Oğlunun Adının Verildiği Okulda Karne Dağıttı

Görüntü Dökümü : Okulun dış görüntüsü Babanın karne dağıtması Şehitin ailesi Şehit oğlunun adının verildiği okulda karne dağıttı Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'ndaki memurların görev yerlerine gidişine refakat eden polis ekibine yönelik bombalı saldırıda şehit düşen polis memuru Burak Zor'un babası, Samsun'da oğlunun adının verildiği okulda öğrencilere karne dağıttı Iğdır'da şehit olan Burak Zor'un babası Zikri Zor, oğlunun adının verildiği okulda öğrencilere karne dağıttı.

22.01.2016 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Okulun dış görüntüsü

Babanın karne dağıtması

Şehitin ailesi Şehit oğlunun adının verildiği okulda karne dağıttı

Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'ndaki memurların görev yerlerine gidişine refakat eden polis ekibine yönelik bombalı saldırıda şehit düşen polis memuru Burak Zor'un babası, Samsun'da oğlunun adının verildiği okulda öğrencilere karne dağıttı

Iğdır'da şehit olan Burak Zor'un babası Zikri Zor, oğlunun adının verildiği okulda öğrencilere karne dağıttı.

Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'ndaki memurların görev yerlerine gidişine refakat eden polis ekibine yönelik 8 Eylül'deki bombalı saldırıda şehit düşen polis memurunun babası Zikri Zor, oğlunun adını verildiği Şehit Burak Zor İmam Hatip Ortaokulu'nda karne dağıtım törenine katıldı.

Samsun Valisi İbrahim Şahin ile öğrencilere karne dağıtan baba Zor duygulandı. Vali Şahin daha sonra şehidin babası ile sohbet etti.

Karne dağıtımından sonra Vali Şahin, şehidin eşi Cansu Zor, iki yaşındaki oğlu Eymen Zor, annesi Arzu Zor ve kardeşleriyle bir araya geldi.

Cuma namazı öncesi Kalkanca Camisi'nde şehit için Mevlid ve Kuran-ı Kerim okundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Oğlunun Adının Verildiği Okulda Karne Dağıttı - Son Dakika

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement