Şehit Ölçer Son Yolculuğuna Uğurlanıyor - Son Dakika
Güncel

Şehit Ölçer Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Arnavutköy'de gerçekleştirilen saldırıda şehit olan polis memuru Ayhan Ölçer için cenaze töreni düzenlendi.

16.06.2016 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arnavutköy'de gerçekleştirilen saldırıda şehit olan polis memuru Ayhan Ölçer için cenaze töreni düzenlendi.

Şehidin naaşı törenin düzenlendiği Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına sirenler eşliğinde getirildi. Türk bayrağına sarılı Ölçer'in naaşı silah arkadaşlarının omuzlarında taşınarak katafalka konuldu.

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın şehidin ailesine taziyelerini sunmasının ardından tören başladı.

Burada konuşan Emniyet Müdürü Çalışkan, Ölçer'in çevresinde çok sevilen bir isim olduğunu belirterek gerçekleşen menfur saldırıyı kınadı. Çalışkan, "Hainler, hırsızlar ve suç şebekeleriyle mücadelemiz devam edecek. Bunlar karşılarında Türk polisini bulacaklardır." dedi.

Şehit ailesinin acısını yürekten paylaştığını ifade eden Çalışkan, devletine ve milletine görev aşkıyla bağlı iken 42 yaşında şehit edilen Ölçer'i asla unutmayacaklarını belirterek aynı saldırıda yaralanan Aykut Kocaman'a ise acil şifalar diledi.

Çalışkan'ın konuşmasının ardından şehit Ölçer için dua edildi ve helallik istendi. Törene katılan vatandaşlar ve meslektaşları, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganı attı.

Törene Vali Şahin, Birinci Ordu Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ile Emniyet Müdürü Çalışkan'ın yanı sıra şehidin annesi Mediha, babası İsmet, ağabeyleri Mustafa ve Ercan, eşi Elif Ölçer ile çocukları, Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören, Ölçer'in naaşının cenaze namazının kılınacağı Durusu Merkez Camisi'ne doğru yola çıkarılmasıyla son buldu. Ölçer'in cenazesi ikindi vakti kılınacak namazının ardından Arnavutköy Mezarlığı'na defnedilecek.

Polis memuru Ayhan Ölçer, dün gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucunda ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Ölçer Son Yolculuğuna Uğurlanıyor - Son Dakika


Advertisement