Şehit Özel Harekat Polisi İdris Bolat'ın Cenazesi Amasya'ya Getirildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Özel Harekat Polisi İdris Bolat'ın Cenazesi Amasya'ya Getirildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Havaalanı görüntüsü Uçağın gelişi Şehit ailesinin görüntüsü Şehidin taşınması, özel harekatçı polislerin tekbirleri Yüksekova'daki terör operasyonu Operasyonda şehit olan özel harekat polisi İdris Bolat'ın cenazesi Amasya'ya getirildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen özel harekat polisi İdris Bolat'ın cenazesi askeri uçakla Amasya Merzifon Havalimanı'na getirildi.

31.03.2016 23:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Havaalanı görüntüsü

Uçağın gelişi

Şehit ailesinin görüntüsü

Şehidin taşınması, özel harekatçı polislerin tekbirleri Yüksekova'daki terör operasyonu

Operasyonda şehit olan özel harekat polisi İdris Bolat'ın cenazesi Amasya'ya getirildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen özel harekat polisi İdris Bolat'ın cenazesi askeri uçakla Amasya Merzifon Havalimanı'na getirildi.

Şehidin cenazesi burada annesi Hatice, babası Osman Bolat ile yakınları ve Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Merzifon Kaymakam Vekili ve Suluova Kaymakamı Hayati Taşdan, Merzifon 5'nci Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Cengiz Karacabey tarafından karşılandı.

Daha sonra karayoluyla Amasya'ya götürülen şehidin naaşının, yarın kentte düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Yüksekova'da, terör örgütü PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, polis memuru İdris Bolat şehit olmuştu.

Şehit Özel Harekat Polisi İdris Bolat\'ın Cenazesi Amasya\'ya Getirildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Özel Harekat Polisi İdris Bolat'ın Cenazesi Amasya'ya Getirildi - Son Dakika


Advertisement