Şehit Özel Harekat Polisi Tufaner Son Kez Evine Getirildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Özel Harekat Polisi Tufaner Son Kez Evine Getirildi

Şehit Özel Harekat Polisi Tufaner Son Kez Evine Getirildi

Şırnak’ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK üyeleri ile girdikleri çatışmada şehit olan özel harekat polisi Muzaffer Tufaner, son kez evine getirilerek helallik alındı.

09.03.2016 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK üyeleri ile girdikleri çatışmada şehit olan özel harekat polisi Muzaffer Tufaner, son kez evine getirilerek helallik alındı.

Şırnak'ın ilçesinde terör örgütü PKK üyeleri ile girdikleri çatışmada şehit olan özel harekat polisi Muzaffer Tufaner, Şırnak'ta düzenlenen törenin ardından görev yaptığı Kayseri'ye son getirildi. Talas ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan evine getirilen şehit Tufaner için, burada helallik alındı. Şehidin kızı Nisa Nur Tufaner ve oğlu Ali Tufaner şehit babalarının şapkasını giyerek, tabutuna sarıldı. Şehidin 4 yaşındaki oğlu Ahmet Tufaner'in 'Babamı görmeye mi gideceğiz' demesi, çevredekileri gözyaşlarına boğdu. Metanetini koruyan şehidin eşi Memduha Tufaner de, "Vatan sağ olsun. Başka bir şey demiyorum. 2 tane daha Muzaffer geliyor, o köpeklerin haberleri olsun" diyerek, mesaj verdi.

Şehit özel harekat polisi Muzaffer Tufaner'in cenazesi, helallik alındıktan sonra defnedilmek üzere Yozgat'ın Yerköy ilçesine götürüldü. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Özel Harekat Polisi Tufaner Son Kez Evine Getirildi - Son Dakika


Advertisement