Şehit Piyade Uzman Çavuş Osman Ateş'in Baba Ocağı - Son Dakika
Güncel

Şehit Piyade Uzman Çavuş Osman Ateş'in Baba Ocağı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Şehit Piyade Uzman Çavuş Osman Ateş'in baba evinin görüntüsü Şehit yakınlarının ağıtları Ambulans ve komutanların görüntüleri Sur'daki terör operasyonu Terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ateş'in Tokat'taki ailesine acı haber ulaştı Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar sırasında şehit olan 27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Osman Ateş'in Tokat'taki ailesine şehadet haberi verildi.

27.01.2016 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Şehit Piyade Uzman Çavuş Osman Ateş'in baba evinin görüntüsü

Şehit yakınlarının ağıtları

Ambulans ve komutanların görüntüleri Sur'daki terör operasyonu

Terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ateş'in Tokat'taki ailesine acı haber ulaştı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar sırasında şehit olan 27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Osman Ateş'in Tokat'taki ailesine şehadet haberi verildi.

Oğullarının şehit olduğu haberi, annesi Resmiye ve babası Mustafa Ateş'e, Pazar ilçesine bağlı Çiftlik köydeki evlerine giden Mersin Garnizon Komutanlığı yetkilileri tarafından verildi. Acı haber üzerine şehidin evine Türk bayrağı asıldı.

Tokat Valisi Cevdet Can ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan şehidin ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Şehidin halası Zeynep Aslan da acı haber üzerine ağıtlar yakarak gözyaşı döktü. Şehidin 3 kardeşi olduğu belirtildi.

Babasının hayvanları için yeni ahır yaptırıyordu

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, şehit Osman Ateş'in, çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan babasının hayvanları için köydeki evlerinin bahçesine yeni bir ahır yaptırdığı öğrenildi. Tuğlalarla örülen ahırının henüz tamamlanmadığı da görüldü.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Osman Ateş\'in Baba Ocağı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Piyade Uzman Çavuş Osman Ateş'in Baba Ocağı - Son Dakika


Advertisement