Şehit Polis Abdullah Delibaş'ın Adı İlkokula Verildi - Son Dakika
Yerel

Şehit Polis Abdullah Delibaş'ın Adı İlkokula Verildi

Şehit Polis Abdullah Delibaş\'ın Adı İlkokula Verildi

Van’ın İpekyolu İlçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan polis memuru Abdullah Delibaş’ın ismi Kilis’in Elbeyli İlçesindeki bir ilkokula verildi.

22.09.2016 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın İpekyolu İlçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan polis memuru Abdullah Delibaş'ın ismi Kilis'in Elbeyli İlçesindeki bir ilkokula verildi.

Kilis Valisi İsmail Çataklı, dünyanın en zor coğrafyasında yaşadığımızı ifade ederek, Anadolu insanının kanıyla canıyla bu coğrafyayı bizlere vatan kıldıklarını ifade etti.

Özgür ve hür yaşamak içinde bazı bedellerin ödenmesi gerektiğinin altını çizen Vali Çataklı, devletin varlığı, milletin özgürlüğü ve egemenliği yolunda bu vatana canını vermiş bir evladın adını yaşatmak için bir arada olduklarını belirterek, şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Şehidin unutulmaması için onun adını bir okula verilmesi gerektiğini düşündüklerini belirten Vali Çataklı, yeni eğitim öğretim yılının kazasız belasız, sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde geçirilmesini diledi.

Törenin sonunda Vali Çataklı, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemlı Albay Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, Elbeyli Gülhani Ozan Sarı, Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz ile şehidin yakınları katıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Polis Abdullah Delibaş'ın Adı İlkokula Verildi - Son Dakika


Advertisement