Şehit Polis Alican Öztürk'ün Cenazesi Gözyaşlarıyla Karşılandı (2) - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Alican Öztürk'ün Cenazesi Gözyaşlarıyla Karşılandı (2)

Şehit POLİS ALİCAN ÖZTÜRK'ÜN CENAZESİ KARABÜK'TE TOPRAĞA VERİLDİ Doğum gününe 3 gün kala şehit olan polis Alican Öztürk'ün cenazesi, konvoy eşliğinde Kartaltepe Mahallesi'ndeki baba evine getirildi.

19.01.2016 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit POLİS ALİCAN ÖZTÜRK'ÜN CENAZESİ KARABÜK'TE TOPRAĞA VERİLDİ

Doğum gününe 3 gün kala şehit olan polis Alican Öztürk'ün cenazesi, konvoy eşliğinde Kartaltepe Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Evin önünde dua edilirken yakınları ve vatandaşlar gözyaşı döktü. Helallik alınmasından sonra şehidin cenazesi, yaklaşık 10 bin kişinin toplandığı Kent Meydanı'na getirildi. Burada polis Alican Öztürk'ün özgeçmişi okunduktan sonra Kuran-ı Kerim okundu, dua edildi. Cenaze namazına Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Ak Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, Zonguldak 3. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, çok sayıda polis ve vatandaşlar katıldı.

Şehidin kız kardeşi Gülcan, annesi Emine Öztürk ile yakınları tabuta sarılıp ağladı. Şehidin babası Ali Özdemir ise tabuttaki oğlunun fotoğrafını öptü ve gözyaşı döktü. Şehidin babası ve dedesinin yanında saf tutan Mehmet Ali Şahin de gözyaşlarını tutamadı. Cenaze namazının kılınması ardından şehidin cenazesi, tekbir getirilerek ve slogan atılarak omuzlarda ambulansa taşındı. Şehidin cenazesi Beşbinevler Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Alican Öztürk'ün Cenazesi Gözyaşlarıyla Karşılandı (2) - Son Dakika

  • Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti
    17:53 Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti

    Marmaris Cumhur İttifakı adayı Serkan Yazıcı, seçilmesi halinde Atatürk İlke ve İnkılapları'na bağlı kalacağını, kamu kaynaklarını israf etmeden kullanacağını ve partizan faaliyetlerden kaçınacağını belirterek görevine sadık kalacağına yemin etti.

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement