Şehit Polis Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Polis Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde terörist grubun roketatarlı saldırında şehit olan 26 günlük polis memuru Salih Hüseyin Parça’nın cenazesi Artvin’de gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

08.08.2015 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terörist grubun roketatarlı saldırında şehit olan 26 günlük polis memuru Salih Hüseyin Parça'nın cenazesi Artvin'de gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Erzurum Havaalanında alındıktan sonra Yusufeli'yle getirilen şehidin cenazesi, Artvin Yusufeli Yol Ayrımı, Su kavuşumu mevkiinde bekleyen konvoyla ilçe merkezi getirildi.

Artvin'in Yusufeli ilçesinde Terminal Meydanı'nda düzenlenen cenaze törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Konya Milletvekili Halil Etyemez, Artvin Valisi Kemal Cirit, şehidin babası Mehmet Parça, annesi Nuriye Parça, kız kardeşi Saadet, Ankara'da polis olan abisi Fatih Parça, meslektaşları, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin cenazesi, terminal meydanında kılınan cenaze namazının ardından defin için ilçeye 30 kilometre uzaklıkta bulunan Dokumacılar köyüne götürülerek aile kabristanlığında gözyaşları içinde toprağa verildi. - ARTVİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement