Şehit Polis Hatunoğlu'nun Ailesine Acı Haber Yaylada Ulaştı (3) - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Hatunoğlu'nun Ailesine Acı Haber Yaylada Ulaştı (3)

Şehit Polis Hatunoğlu\'nun Ailesine Acı Haber Yaylada Ulaştı (3)

Şehit BABASI: HEPSİNİ ORADA BİTİRDİLER ŞEREFSİZLER Mardin'deki terör saldırısında şehit olan polislerden Akif Hatunoğlu'nun babası Hasan Hatunoğlu, tek erkek evladının acı haberini alır almaz, Pozantı İlçesi'nin Tekir Yaylası'ndaki evinden Adana'ya döndü.

03.09.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit BABASI: HEPSİNİ ORADA BİTİRDİLER ŞEREFSİZLER

Mardin'deki terör saldırısında şehit olan polislerden Akif Hatunoğlu'nun babası Hasan Hatunoğlu, tek erkek evladının acı haberini alır almaz, Pozantı İlçesi'nin Tekir Yaylası'ndaki evinden Adana'ya döndü. İnşaatlarda sıvacılık yaparak oğlunu büyüten baba Hasan Hatunoğlu, Türk bayrağı asılı olan evinin önündeki çadırda taziyeleri kabul etti. Yanına gelen polisin elini sıkı sıkı tutan Hasan Hatunoğlu, "Söyleyecek bir şey yok, Vatan Sağolsun" dedi.

Oğlu ile dün saat 19.00 sıralarında telefonla görüştüklerini söyleyen Hasan Hatunoğlu, "Gece göreve gittiği için telefon açamıyordu. Bu yüzden akşam aradı, eşi, kızı ve bizimle görüştü. Bir şey anlatmadı, söylemezdi de zaten. Sabah da televizyon açmadığımız için haberimiz olmamıştı. Sonra çocuklar internette görmüş, öyle haberimiz oldu. Ne diyelim, diyecek bir şey yok. Hepsini orada bitirdiler şerefsizler" diye konuştu.

ADANA'DA POLİS ŞEHİTLİĞİNDE TOPRAĞA VERİLECEK

İstanbul'da 4 yıl görev yapan Akif Hatunoğlu, 3 yıl önce Mardin'in Dargeçit İlçesi'ne tayin oldu. Şark hizmeti 2 yıl olmasına rağmen, gönüllü olarak Dargeçit'de kalan Akif Hatunoğlu'nun bir yıl sonra Adana'ya dönmeyi planladığı kaydedildi.

Mardin'de düzenlenecek resmi törenin ardından askeri uçakla Adana'ya getirilmesi beklenen şehit Akif Hatunoğlu'nun cenazesi yarın Buruk Mezarlığı'ndaki polis şehitliğinde toprağa verilecek.

VASİYETİ OLDUĞU İDDİA EDİLEN YAZI

Bu arada sosyal medyada dolaşan ve şehit polisin vasiyeti olduğu ileri sürülen bilgisayar çıktısı yazıda, 'Eğer bir gün yaban ellerde şehit düşersem, hiçbir hükümet temsilcisi gelmesin cenazeme. Çünkü onlar uyuduğu için bunca şehitler verildi' ifadeleri dikkati çekti. Ancak bu yazının şehit polis Akif Hatunoğlu'nun vasiyeti olup olmadığı kesinlik kazanmadı.

Mardin'deki yetkililer şehit polisin şahsi eşyası arasında söz konusu bilgisayar çıktısı olmadığını belirtirken, Adana'da bulunan babası ve eşi de böyle bir vasiyetten haberdar olmadıklarını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Hatunoğlu'nun Ailesine Acı Haber Yaylada Ulaştı (3) - Son Dakika


Advertisement