Şehit Polis İçin Emniyet Müdürlüğünde Resmi Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis İçin Emniyet Müdürlüğünde Resmi Tören Düzenlendi

Şehit Polis İçin Emniyet Müdürlüğünde Resmi Tören Düzenlendi

Boğaziçi Köprüsü çıkışında geçirdiği trafik kazası sonrası şehit olan motorize trafik polisi Samet Keleş için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde resmi tören düzenlendi.

10.12.2014 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boğaziçi Köprüsü çıkışında geçirdiği trafik kazası sonrası şehit olan motorize trafik polisi Samet Keleş için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde resmi tören düzenlendi. Törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Samsun'a gönderilen şehidin cenazesinde yakınları ve meslektaşları gözyaşlarına boğuldu.

Trafik polisi Samet Keleş, dün akşam, Boğaziçi Köprüsü çıkışı Mecidiyeköy yönünde geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Şehit için, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törene İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, şehidin babası Saffet, annesi Melike Keleş, yakınları ve meslektaşları katıldı.

ANNEYİ TESELLİ EDEN KOMİSER YARDIMCISI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Yapılan konuşmaların ardından şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu arkadaşlarının omuzlarında polis bandosu eşliğinde cenaze aracına konuldu. Bu sırada anne Melike Keleş fenalık geçirdi. Anneyi şehit polisle aynı büroda çalıştığı söylenen bir komiser yardımcı teselli etmemeye çalıştı. Ancak komiser yardımcısı da dayanamayarak gözyaşlarına boğuldu. Samet Keleş'in cenazesi, törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Samsun'un Çarşamba ilçesine gönderildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis İçin Emniyet Müdürlüğünde Resmi Tören Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement