Şehit Polis Memuru Acar, Memleketine Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Şehit Polis Memuru Acar, Memleketine Uğurlandı

Şehit Polis Memuru Acar, Memleketine Uğurlandı

Van’ın İpekyolu ilçesindeki 2 Nisan Polis Merkezine yönelik düzenlenen bombalı terör saldırısında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen polis memuru Muhammed Acar, törenle memleketine uğurlandı.

19.08.2016 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın İpekyolu ilçesindeki 2 Nisan Polis Merkezine yönelik düzenlenen bombalı terör saldırısında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen polis memuru Muhammed Acar, törenle memleketine uğurlandı.

İpekyolu ilçesi İskele Caddesi üzerindeki 2 Nisan Polis Merkezi ve polis evinin bulunduğu binanın yakınına teröristlerce bırakılan patlayıcı yüklü araç önceki gece 23.15 sıralarında infilak ettirilmişti. Patlama sonucu bir polis memuru şehit olurken 2 sivil de hayatını kaybetmişti. Olayda ağır yaralanan ve hastanede tedavi gördüğü sıra şehit olan Ankara nüfusuna kayıtlı polis memuru Muhammed Acar için Van Jandarma Filo Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Şehidin tören alanına getirildiğini sıra babası Kasım ve annesi Serpil Acar, çocuklarının tabutuna sarılarak izin süre gözyaşı döktü. Polisler tarafından güçlükle törenin yapılacağı yere götürülürken baba sürekli tekbirler getirerek yanındakileri ağlattı. Van Valisi İbrahim Taşyapan alana gelerek şehidin babası, annesi ve amcasına başsağlığında dileklerinde bulundu. Şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas tarafında dua edildi. Yapılan duanın ardından Şehit Acar'ın naaşı memleketi Eskişehir'e uğurlandı.

Törene, Van Valisi İbrahim Taşyapan, şehidin babası Kasım Acar, annesi Serpil Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, İl Jandarma Komutanı Albay Yüksel Oğuz, Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, askeri erkan ile polisler katıldı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Polis Memuru Acar, Memleketine Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement