Şehit Polis Memuru Dik Son Yolculuğuna Uğurlanıyor - Son Dakika
Yerel

Şehit Polis Memuru Dik Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu kaldırıldığı hastanede dün şehit olan polis memuru Fatih Dik için İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.

25.10.2015 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu kaldırıldığı hastanede dün şehit olan polis memuru Fatih Dik için İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Bingöl Devlet Hastanesi morgundan alınan şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, meslektaşlarının omuzlarında İl Emniyet Müdürlüğünün bahçesine getirildi.

Törende şehidin öz geçmişi okundu ve dua edildi. Şehidin annesi Kadriye, babası Zekayi ve kardeşi Burak Dik, ayakta durmakta güçlük çekti.

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, son 4 günde 2 şehit uğurlamanın acısını yaşadıklarını belirterek, "Şehit kardeşimizi terörle mücadelede değil, ülkemizin başına en az terör kadar bela olan trafik teröründe şehit verdik" dedi.

Törene katılan Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, şehit polisin ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Dik'in cenazesi, törenin ardından İzmir'in Urla ilçesine gönderildi.

Bingöl'de 21 Ekim Çarşamba günü Karlıova Devlet Hastanesinden dönen emniyet görevlilerini taşıyan zırhlı aracın devrilmesi sonucu polis memuru Vedat Kılıçaslan şehit olmuş, Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılan iki polis memurundan Dik, dün kurtarılamayarak şehit düşmüştü.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehit Polis Memuru Dik Son Yolculuğuna Uğurlanıyor - Son Dakika


Advertisement