Şehit Polis Memuru Sarıkaya'nın Baba Ocağına Acı Haber Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Memuru Sarıkaya'nın Baba Ocağına Acı Haber Ulaştı

Şehit Polis Memuru Sarıkaya\'nın Baba Ocağına Acı Haber Ulaştı

İstanbul’daki bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Çetin Sarıkaya’nın Ankara’daki baba ocağına acı haber ulaştı.

11.12.2016 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'daki bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Çetin Sarıkaya'nın Ankara'daki baba ocağına acı haber ulaştı.

Beşiktaş'ta dün meydana gelen terör saldırısında şehit olan 30 yaşındaki polis memuru Çetin Sarıkaya'nın Ankara'nın Elmadağ ilçesi Kurtuluş Mahallesi'ndeki baba ocağına acı haber ulaştı. Şehadet haberi anne İnci Sarıkaya'ya sağlık ekipleri eşliğinde polis yetkilileri tarafından verildi. Şehit polisin 4 kardeş olduğu ve babasının vefat ettiği öğrenildi. Acı haberin duyulmasının ardından aile yakınları ve sevenleri baba ocağına akın etti. Şehidin ailesinin oturduğu eve dev Türk bayrağı asılırken, evin önüne Elmadağ Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu.

Öğretmenliğe atanamayınca polis olmuş

Bekar olan Çetin Sarıkaya'nın beden eğitimi öğretmenliği bölümünden mezunu olduğu ve atanamayınca polis olmaya karar verdiği öğrenildi. Şehidin naaşı, Elmadağ Kargalı Şehitliği'ne defnedilecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Memuru Sarıkaya'nın Baba Ocağına Acı Haber Ulaştı - Son Dakika


Advertisement