Şehit Polis Memurunun Cenazesi Kayseri'ye Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Memurunun Cenazesi Kayseri'ye Gönderildi

Şehit Polis Memurunun Cenazesi Kayseri\'ye Gönderildi

Esenler'de kaza yapan meslektaşlarını ekip aracıyla hastaneye götürmek isterken Vatan Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan 25 yaşındaki Murat Boyraz için Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi.

27.05.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler'de kaza yapan meslektaşlarını ekip aracıyla hastaneye götürmek isterken Vatan Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan 25 yaşındaki Murat Boyraz için Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Teyfik Göksu ile çok sayına emniyet mensubu katıldı. Yapılan konuşma ve duaların ardından şehit Murat Boyraz'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Kayseri'ye gönderildi.

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne görevli 5 yıllık polis memuru Murat Boyraz, dün gece kaza yapan meslektaşlarını hastaneye götürmek için ekip aracıyla yola çıkmış, Vatan Caddesi üzerinde yaptığı kazanın ardından şehit olmuştu. Bu gün Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde alınan Murat Boyraz'ın cenazesi, görev yaptığı Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Emniyet Müdürlüğü bahçesinde yapılan cenaze törenine İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Teyfik Göksu ile çok sayıda emniyet mensubu katıldı.

Trafik kazaları konusunda meslektaşlarını uyaran İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok "Tüm meslektaşlarıma hem ricam hem talimatımdır. Trafik kurallarını uygularken, trafik noktasında biz herkesten daha fazla dikkat edeceğiz. Hiç kimsenin trafikte canı yansın istemiyoruz. Kimsenin ocağına ateş düşsün istemiyoruz. Herkes daha dikkatli olmalı. Hırsızın katilin peşinden koşarken bile, gerekirse trafik kazası yapmamak için, kaçmaları pahasına dikkatli olmamız lazım. Hırsızı, katili sonradan yakalarız ama hayatımızı geri getirebilme şansımız yok. Şehit olan arkadaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. Yapılan duaların ardından Murat Boyraz'ın cenazesi meslektaşlarının omuzlarında taşındı. Murat Boyraz'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Kayseri'ye gönderildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Memurunun Cenazesi Kayseri'ye Gönderildi - Son Dakika


Advertisement