Şehidin, Ataması Yapılmayınca Polis Olduğu Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Şehidin, Ataması Yapılmayınca Polis Olduğu Ortaya Çıktı

Şehidin, Ataması Yapılmayınca Polis Olduğu Ortaya Çıktı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, şehit düşen özel harekat polisi Musa Yüce'nin, İngilizce Öğretmenliği Bölümü mezunu olduğu, ataması olmayınca polisliği seçtiği öğrenildi.

04.01.2016 13:18  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu başından vurulan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan özel harekat polisi Musa Yüce'nin, Kayseri'nin Bünyan İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.

HASTANEDE ŞEHİT DÜŞTÜ

Diyarbakır Sur'da devam eden operasyonlarda bu sabah, PKK'lı teröristlerin keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşle, özel harekat polisi Musa Yüce ağır yaralandı. Yaralı Yüce, tedavi için kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

AİLESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Polisin şehit olduğu haberi, Bünyan'ın Büyüktuzhisar Mahallesi'ndeki ailesine yetkililer tarafından verildi. Acı haberi alan Şerife ve Halis Yüce çifti, gözyaşına boğuldu. Şehit haberi üzerine akrabaları ve komşuları, Yüce çiftinin evine akın etti.

EVİNE TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Bünyan Belediyesi de evin yakınına taziye çadırı kurdu. Şehit polis Yüce'nin baba evine Türk bayrağı asıldı. Şehit evinden anne Şerife ve yakınlarının ağıtları yükseldi.

ATANAMAYINCA POLİS OLDU

Ailenin 3 çocuğu bulunduğu ve şehit özel harekatçı Musa Yüce'nin İngilizce Öğretmenliği Bölümü mezunu olduğu, ataması olmayınca polisliği seçtiği öğrenildi.

HAKKARİ'DE EVLENMİŞTİ

Şehit Yüce'nin, Hakkari'de göreve başladığı ve burada evlendiği, kısa bir süre önce Diyarbakır'a gönderildiği kaydedildi. Şehit polisin cenazesinin yarın Diyarbakır'dan getirilip, öğle namazının ardından memleketi Bünyan'da toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehidin, Ataması Yapılmayınca Polis Olduğu Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • olmazki: müslüman müslümanı vuruyor şehit zor 27 19 Yanıtla Seda_42: Müslüman kafir pkk yi vuruyor 6 3
  • Serfiraz: Olan fakire oluyor Parası olan askerliği alıyor gitmiyor Parası olmayan polis asker oluyor Dağa çıkıyor Ama hepsi isan Yazık hepsine yazık Bırakın gerçek var Diyarbakır Türkiye değil 31 11 Yanıtla
  • Vatan aşığı: Bence atananadığı için değil bu mesleğe gönül verdiği için polis oldu çünkü özelharekatçı olmuş içinde varmış bi yiğitlik abimizin allahım mekanını cennet eylesin 33 8 Yanıtla
  • ROJ: Ruyamda bile bu kadar guzel ev görmedim. 11 28 Yanıtla
  • Gurbetci Asena: Pkk yi oven yorumu kaldirdiginiz icin tesekkurler sayfa yonetimi 20 18 Yanıtla
  • hemo: Polis evini gordunuzmu. hicte saraya benzemiyor 36 1 Yanıtla
  • Reis: Şu eve bakar mısınız yazık bu devlete 27 1 Yanıtla
  • BaZ: Yalan en fazla alım ingilizce öğretmenliğnden oluyor boş beleş şeyler yazmayın parası için polis olmuş işte 3 25 Yanıtla
  • mehmet firat: Hangi genaralin siyaset cini zenginnin çocugu olmuş bir tek kişi varmi olan fakirin çocuguna oluyor tayyip bu ulkeyi koyduyu hala bakin 23 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement