Şehit Polis Recep Tümen'in Ailesine Acı Haber Verildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Recep Tümen'in Ailesine Acı Haber Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit polis Recep Tümen'in ailesi Nusaybin'deki terör operasyonu Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Recep Tümen'in Bingöl'deki babaevine acı haber ulaştı Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Recep Tümen'in, baba ocağında yas var. Genç İlçesi Şehittepe köyünde yaşayan şehidin babası Faik ve annesi Fatma Tümen'e, oğullarının şehadet haberi Bingöl Emniyet Müdür Yardımcısı Yusuf İzzettin Saçıkara, Genç İlçe Emniyet Müdürü Rıfat Mural Demir ile Bingöl Şehit Aileleri ve İnsan Hakları Derneği Başkanı Naim Tan tarafından verildi.

17.04.2016 21:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit polis Recep Tümen'in ailesi Nusaybin'deki terör operasyonu

Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Recep Tümen'in Bingöl'deki babaevine acı haber ulaştı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Recep Tümen'in, baba ocağında yas var.

Genç İlçesi Şehittepe köyünde yaşayan şehidin babası Faik ve annesi Fatma Tümen'e, oğullarının şehadet haberi Bingöl Emniyet Müdür Yardımcısı Yusuf İzzettin Saçıkara, Genç İlçe Emniyet Müdürü Rıfat Mural Demir ile Bingöl Şehit Aileleri ve İnsan Hakları Derneği Başkanı Naim Tan tarafından verildi.

Şehidin anne ve babası daha sonra ambulans ile Bingöl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk'un başsağlığı dileklerini iletmesinin ardından şehidin yakınları, Mardin'de düzenlenecek olan cenaze törenine katılmak üzere hareket etti.

Şehit polis memuru Tümen'in, 5 yıl önce görevine başladığı, 7 ay önce evlendiği ve 13 kardeşli bir ailenin çocuğu olduğu öğrenildi.

Şehit Polis Recep Tümen\'in Ailesine Acı Haber Verildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Recep Tümen'in Ailesine Acı Haber Verildi - Son Dakika


Advertisement