Şehit Polis Serkan Saka, Son Yolcu Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Serkan Saka, Son Yolcu Uğurlandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şehidin cenazesinin baba evine getirilmesi - Baba evi önünde helalik alınması - Şehit Saka'nın cenazesinin Yakutiye Camisi'ne getirilişi - Eşi ve Kızından görseller - Cenaze namazı - Şehit cenazesinin omuzlarda taşınması Polisleri taşıyan aracın kaza yapması- Muş'un Hasköy ilçesinde, trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Serkan Saka, Bayburt'ta son yolculuğuna uğurlandı Muş'un Hasköy ilçesinde, iki polisin şehit düştüğü trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Serkan Saka, memleketi Bayburt'ta defnedildi.

18.09.2015 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şehidin cenazesinin baba evine getirilmesi - Baba evi önünde helalik alınması - Şehit Saka'nın cenazesinin Yakutiye Camisi'ne getirilişi - Eşi ve Kızından görseller - Cenaze namazı - Şehit cenazesinin omuzlarda taşınması Polisleri taşıyan aracın kaza yapması- Muş'un Hasköy ilçesinde, trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Serkan Saka, Bayburt'ta son yolculuğuna uğurlandı Muş'un Hasköy ilçesinde, iki polisin şehit düştüğü trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Serkan Saka, memleketi Bayburt'ta defnedildi. Bitlis'ten helikopterle Bayburt 4. Zırhlı Tugay Komutan Yardımcılığı Kışlası'na getirilen Saka'nın cenazesi buradan alınarak, Uzungazi Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü.Kur'an-ı Kerim okunup helallik alınmasının ardından şehit polisin cenazesi, Yakutiye Camisi'ne getirildi. Buradaki törene, şehidin ailesi ve yakınları, Bayburt Vali Vekili Abdulhamit Karaca, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Naci Ağbal, MHP Bayburt Milletvekili Karabey Kadri Karaoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural, Belediye Başkanı Mete Memiş, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya ve binlerce vatandaş katıldı.Yorgun ve bitkin olduğu için ayakta durmakta güçlük çeken şehidin eşi Fatma Saka'ya, Serkan Saka'nın meslektaşları destek oldu.İl Müftü Vekili Abdurrahman Tercan'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından, Saka'nın Türk bayrağına sarılı naaşı, tekbirlerle tören mangası ve vatandaşlar tarafından cenaze aracına kadar taşındı.Şehit Saka'nın cenazesi Şingah Mahallesi Asri Mezarlığı'ndaki babasının yanına defnedildi.

Şehit Polis Serkan Saka, Son Yolcu Uğurlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Serkan Saka, Son Yolcu Uğurlandı - Son Dakika

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement