Şehit Polis Son Kez Baba Ocağında - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Son Kez Baba Ocağında

Şehit Polis Son Kez Baba Ocağında

Şırnak’ın Silopi ilçesinde, seyir halindeki zırhlı araca teröristlerin saldırısında 2 mesai arkadaşı ile birlikte şehit olan Hasan Aslan, Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Yeditepe mahallesindeki baba evine getirildi.

11.11.2015 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, seyir halindeki zırhlı araca teröristlerin saldırısında 2 mesai arkadaşı ile birlikte şehit olan Hasan Aslan, Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Yeditepe mahallesindeki baba evine getirildi.

Şehit polisin cenazesini taşıyan aracın sokağa girmesiyle birlikte, şehidin yakınları ve komşuları gözyaşlarına boğuldu. Aracı evin önünde karşılayan şehidin yakınlarının feryatları yürek dağladı. Gözyaşlarını tutamayan şehidin eşi Selvi Aslan, 5 yaşındaki kızı Berfin'e sarıldı. Selvi Aslan, şehit eşinin tişörtünü koklayarak ağıt yaktı. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya aileye taziyelerini iletti. Şehit polisin eşi Selvi Aslan ise Vali Yerlikaya'dan eşinin cenazesinin gösterilmesini istedi. Şehit polis evinin bulunduğu sokakta yakınları ve komşularından helallık alındıktan sonra cenaze namazının kılınacağı Nakıboğlu Camisine götürüldü.

Şehit Hasan Aslan, kılınan cenaze namazının ardında Asri mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedilecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Son Kez Baba Ocağında - Son Dakika


Advertisement