Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı

Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırıda şehit edilen Polis Memuru Osman Bal, memleketi Adana'nın Kozan İlçesi'nde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

27.08.2014 13:26  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırıda şehit edilen polis memuru 42 yaşındaki Osman Bal, memleketi Adana'nın Kozan İlçesi'nde düzenlenen tören ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kozan Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınan şehit polis memuru Osman Bal'ın cenazesi ilk olarak Bulduklu Mahallesi'ndeki babasının evine getirildi. Cenazenin evin önüne getirilmesi ile gözyaşları sel oldu. Helallik alınması ardından Bulduklu İlköğretim Okulu'nun bahçesine getirilen şehit polis Osman Bal'ın cenazesi için burada tören düzenlendi. Törene; İmamoğlu Kaymakamı ve Kozan Kaymakam Vekili Kürşad Özdemir, Kozan Garnizon Komutanı Yarbay Bülent Siper, Adana İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Şimşek, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda kişi katıldı.

Şehit polis memurunun kızı 17 yaşındaki Özge Bal, kucağına aldığı kardeşi 5 yaşındaki Süleyman'a "Kardeşim babamızı vurdular. Babasız kaldık. Biz kime baba diyeceğiz. Allah onları da babasız bıraksın" diyerek gözyaşı döktü.

Polis öz geçmişinin okunduğu törende ayakta durmakta güçlük çeken şehidin babası Durdu, eşi Mikaile, kızları Özlem ve Özgü Bal'ı yakınları ve şehidin meslektaşları teselli etmeye çalıştı. Şehit ağabeyi gibi Diyarbakır'da görev yapan polis Mutlu Bal da törende gözyaşlarına hakim olamadı. Kozan Müftüsü Bilal Başoğlu'nun cenaze namazını kıldırmasının ardından Osman Bal'ın Türk bayrağına sarılı tabutu meslektaşları tarafından omuzlara alınarak Bulduklu Mahallesi Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi. Şehidin cenazesi defnedilirken eşi Mikaile ve kızı Özlem de mezara kürekle toprak attı.

MEZARA KAPANIP AĞLADILAR

Şehidin defnedilmesinin ardından Kaymakam Kürşad Özdemir, şehidin tabutuna sarılı Türk bayrağını ve fotoğrafını baba Durdu Bal'a verdi. Teslim aldığı bayrağı öpen baba Bal göz yaşlarına hakim olamadı. Tören sonrası aileye taziye dileklerinde bulunan Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in elini tutan şehidin kızı Özlem bal, "Babamı size emanet etmiştik" diyerek göz yaşı döktü. Cenazenin defnedilmesinin ardından şehidin eşi Mikaile, çocukları Özlem, Özge ve Süleyman Bal mezara kapanıp ağladı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement