Şehit Polis, Törenle Memleketi Malatya'ya Uğurlandı (2) - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis, Törenle Memleketi Malatya'ya Uğurlandı (2)

Şehit Polis, Törenle Memleketi Malatya\'ya Uğurlandı (2)

Doğanşehir'de YAS Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde dün gece polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Serdal Toprak'ın memleketi Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'ne ateş düştü.

24.11.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğanşehir'de YAS

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde dün gece polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Serdal Toprak'ın memleketi Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'ne ateş düştü. Serdal Toprak'ın şehit olduğu haberi, dün gece geç saatlerde, sağlık görevlilerinin de bulunduğu bir heyet tarafından baba evine gidilerek, yakınlarına verildi. Çocuklarının şehit olduğu heberini alan Zahide- Bekir Toprak çifti gözyaşına boğuldu. Fenalık geçiren Toprak çiftine sağlık görevlileri sakinleştirici iğne yaptı. Yakınları ve komşuları eve akın ederek, başsağlığı dileklerini iletti.

5 yıl önce İstanbul'dan Siverek'e atanan polis memuru Serdal Toprak, 4 yıldır Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapıyordu. 4 erkek kardeşin 2'ncisi olan Serdal Toprak, Burcu Toprak ile 5 yıl önce evlenmişti. 2 yaşında Umut Emre isimli bir oğlu olan şehit polisin cenazesi, Doğanşehir İlçesi'nde düzenlenecek törenin ardından, toprağa verilecek. - Yaralanan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis, Törenle Memleketi Malatya'ya Uğurlandı (2) - Son Dakika

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement