Şehit Polis Yılmaz Bozkurt İçin Adana Valiliği'nde Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Yılmaz Bozkurt İçin Adana Valiliği'nde Tören Düzenlendi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit polis Bozkurt'un ailesi Şehit polis Bozkurt'un naaşının tören alanına getirilmesi Dua edilmesi Şehit polis Bozkurt'un naaşının cenaze aracına taşınması Adana'daki polise silahlı saldırı Dün uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Yılmaz Bozkurt için Adana Valiliği'nde tören düzenlendi İl Emniyet Müdürü Zeybekçi: "Terör örgütleri ve hainler ülkemizi bölmek için her türlü kirli oyunu sergilemektedirler.

21.05.2016 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit polis Bozkurt'un ailesi

Şehit polis Bozkurt'un naaşının tören alanına getirilmesi

Dua edilmesi

Şehit polis Bozkurt'un naaşının cenaze aracına taşınması Adana'daki polise silahlı saldırı

Dün uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Yılmaz Bozkurt için Adana Valiliği'nde tören düzenlendi

İl Emniyet Müdürü Zeybekçi: "Terör örgütleri ve hainler ülkemizi bölmek için her türlü kirli oyunu sergilemektedirler. Tek tesellimiz Yılmaz Bozkurt'u şehit eden ve herhangi bir sıfatı layık görmediğim iblislerin şehidin kahraman silah arkadaşları tarafından 2 saat içinde yakalanmasıdır"

Adana'da dün motosikletli iki kişinin silahlı saldırısı sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Yılmaz Bozkurt için Adana Valiliği'nde tören düzenlendi.

Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi morgundan alınan şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi, cenaze aracıyla polis eskortu eşliğinde tören alanına getirildi. Şehidin oğulları babalarının naaşını asker selamı vererek karşıladı.

Adana Valiliği bahçesinde düzenlenen törene şehidin 16 yaşındaki oğlu Mustafa babasının resmi üniformasıyla katılırken, 14 yaşındaki oğlu Görkem Hasan ile 7 yaşındaki oğlu Yiğit Çağrı da babalarının polis şapkasını taktı. Şehidin eşi Nuran ve annesi Alime Bozkurt'u ise yakınları teselli etmeye çalıştı.

İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybekçi, yaşanan hain saldırı neticesi polis memuru Yılmaz Bozkurt'un şehit olduğunu belirterek, "Terör örgütlerinin ve hainlerin ülkemizi bölmek için her türlü kirli oyunu sergilemektedirler. Tek tesellimiz Yılmaz Bozkurt'u şehit eden ve herhangi bir sıfatı layık görmediğim iblislerin şehidin kahraman silah arkadaşları tarafından 2 saat içinde yakalanmasıdır. Şehidimizin ailesi. En değerli varlığınızı kaybettiniz. Bu acıyı tarif etmenin acizliği içindeyiz. İçimize ateş düştü, yüreğimiz parça parça oldu ancak metin olmak dik durmak zorundayız." dedi

Adana Valisi Mustafa Büyük ise kalleş bir sadırı sonucu şehit olan Yılmaz Bozkurt'u rahmetle andığını dile getirerek, "Vatanın bölünmez bütünlüğü için canla başla görev yapan emniyet güçlerimizin kararlılığını hiç bir hain saldırı zaafiyete uğratamayacaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, toplumsal barışımıza yönelen bu hain sadırıların amacına ulaşmasına asla izin vermeyeceğiz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından şehit Yılmaz Bozkurt için dua okundu. Okunan duanın ardından şehidin naaşı defnedileceği Buruk Mezarlığı'na götürüldü.

Şehit Polis Yılmaz Bozkurt İçin Adana Valiliği\'nde Tören Düzenlendi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Yılmaz Bozkurt İçin Adana Valiliği'nde Tören Düzenlendi - Son Dakika

  • Alanya Belediyesi'nin 1 Milyar TL Borcu Ortaya Çıktı
    22:15 Alanya Belediyesi'nin 1 Milyar TL Borcu Ortaya Çıktı

    Alanya Belediyesi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında CHP'den seçilen Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, belediyenin borç listesini ve aylık gelir gider dengesini ana binaya astı. Listeye göre Alanya Belediyesi'nin toplamda 1 milyar 122 milyon 258 bin 556 TL borcu bulunuyor.

  • Manisa Sarıgöl'de Trafik Kazası: 1 Yaralı
    22:14 Manisa Sarıgöl'de Trafik Kazası: 1 Yaralı

    Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile araç çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Büyükçekmece'de Otomobil Gölde Uçtu, Sürücü Hayatını Kaybetti
    22:11 Büyükçekmece'de Otomobil Gölde Uçtu, Sürücü Hayatını Kaybetti

    Büyükçekmece'de seyir halindeki bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu göle uçtu. Kazada ağır yaralanan sürücü, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen ekipler, gölde ve araçta başka birinin olup olmadığını kontrol etmek için arama çalışması yaptı. Polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • İzmir Torbalı'da Anne Kedinin Yavrusunu Kurtarma Operasyonu
    22:11 İzmir Torbalı'da Anne Kedinin Yavrusunu Kurtarma Operasyonu

    İzmir Torbalı'da bir anne kedi, yavrusunun kuyuya düşmesi üzerine miyavlayarak bina sakinlerinden yardım istedi. Kadınlar tarafından düzenlenen kurtarma operasyonunda yavru kedi kurtarıldı ve anne kedi olay yerinden bir an olsun ayrılmadı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Konya'da Otomobil Kanala Düştü, Sürücü Hayatını Kaybetti
    22:11 Konya'da Otomobil Kanala Düştü, Sürücü Hayatını Kaybetti

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kanala düştü ve sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşar Konur (79) idaresindeki otomobil, yoldan çıkarak önce durağa çarptı ve ardından kanala düştü. Olay yerine sağlık, trafik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Değişti
    22:11 Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Değişti

    Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç'ın görevden ayrılmasının ardından yerine Karaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Çakır atandı.

  • TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti
    22:08 TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil olmak üzere 9 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Sevk edilen takımlar arasında talimatlara aykırı hareket, saha olayları ve çirkin tezahürat gibi nedenler bulunuyor.

  • Konya'nın Beyşehir ilçesinde kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
    22:08 Konya'nın Beyşehir ilçesinde kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

    Kaza, Beyşehir-Konya kara yolunun Göçü Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Beyşehir yönüne giden Yaşar Konur'un (79) kullandığı 35 AL 6362 plakalı otomobil, yol kenarındaki durağa çarptıktan sonra kanala düştü. Kazada yaralanan sürücü, kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

  • Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı
    21:59 Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı

    Beyoğlu Belediyesi, Karaköy sahilinde kıyının kamu kullanımına kapatılmasına neden olan prefabrik kulübeyi ve sahili sınırlandıran çitleri kaldırdı. Belediye, kent estetiği ve sahil şeridi bütünlüğü göz önünde bulundurarak, çalışmaya müdahale etti ve sahil şeridini vatandaşın kullanımına yeniden açtı.


Advertisement