Şehit Polisin Baba Evine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Şehit Polisin Baba Evine Taziye Ziyareti

Şehit Polisin Baba Evine Taziye Ziyareti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Susurluklu şehit polisin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

02.02.2016 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Susurluklu şehit polisin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kırcı, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada vurulan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Komiser Yardımcısı özel harekatçı 43 Zekeriya Bilgen'in baba evine taziye ziyaretinde bulundu. Kırcı, şehit polisin ailesine ve yakınlarına taziyelerini iletti. AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, daha sonra Susurluk Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek hastalarla görüştü ve Başhekim Dr.Akın Özçağlayan'dan hastane hakkında bilgi aldı. Susurluk'ta yapımı devam eden 24 derslikli Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulunan Sema Kırcı, daha sonra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Buzağılık köprüsünde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'la birlikte incelemelerde bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polisin Baba Evine Taziye Ziyareti - Son Dakika

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement