Şehit Polisin Baba Ocağına Acı Haber Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Şehit Polisin Baba Ocağına Acı Haber Ulaştı

Şehit Polisin Baba Ocağına Acı Haber Ulaştı

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Mustafa Katırlı’nın acı haberi Kahramanmaraş’taki baba ocağına ulaştı.

05.12.2015 21:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Mustafa Katırlı'nın acı haberi Kahramanmaraş'taki baba ocağına ulaştı.

24 yaşındaki Mustafa Katırlı'nın acı haberi, memleketi Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yaşayan ailesini yasa boğdu. Diyarbakır'da teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde şehit olan Özel Harekat Polisi Mustafa Katırcı'nın ailesi acı haberi, Mersin'de ikamet eden yakınlarının düğününde öğrendi. Şehit haberini alan Pazarcık Kaymakamı Mehmet Boztepe'nin, Şehit Nurettin Ademoğlu Mahallesi'ndeki evi dev Türk bayraklarıyla süslendi.

Şehit polisin şeker ve kalp hastası olan babası Ali ve annesi Muhterem Katırcı'ya, evinin önünde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ambulans hazır bekletildi.

3 gün önce ailesini ziyaret eden ve arkadaşlarıyla bir araya gelen şehit Polis Mustafa Katırcı'nın, Diyarbakır'da 5 yıl görev süresini doldurmasına rağmen tayin istemediği öğrenildi.

İkisi kız 4 çocuklu ailenin ortancası olan Mustafa Katırcı'nın, Diyarbakır'da düzenlenecek resmi törenin ardından, yarın Pazarcık'ta toprağa verileceği öğrenildi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polisin Baba Ocağına Acı Haber Ulaştı - Son Dakika


Advertisement