Şehit Polisin Evinin Önünde Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Şehit Polisin Evinin Önünde Mevlit Okutuldu

Şehit Polisin Evinin Önünde Mevlit Okutuldu

Şırnak’ın Silopi ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Yılmaz Dikmen’in Samsun’daki evinin önünde Mevlit okutulup dua edildi.

13.09.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Yılmaz Dikmen'in Samsun'daki evinin önünde Mevlit okutulup dua edildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde 12 yıldır görev yaparken, geçen yıl ikinci şark görevi için Şırnak'a tayin olan evli ve 2 çocuk babası Yılmaz Dikmen (43), 30 Ağustos 2015 günü Şırnak'ın Silopi ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olmuştu. Eşi Reyhan Dikmen'in Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine hemşire olan ve memleketi Kırıkkale'de toprağa verilen şehit polisin bugün öğlen namazının ardından Samsun'daki evinin önüne çadır kuruldu ve Mevlit okunup dua yapıldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü ile Atakum Belediyesi'nin birlikte organize ettiği programa şehidin komşuları ve arkadaşları da destek verdi. Samsun'un Atakum ilçesinin Mimarsinan Mahallesi'ndeki şehit polisin evinin önünde düzenlenen programa, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilcisi Başkanı Bilal Erim, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, polis memurları, şehit ve gazi aileleri ile şehidin akrabaları, mahalle sakinleri ile arkadaşları katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Polisin Evinin Önünde Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement