Şehit Polisin Zeytinburnu'ndaki Evine Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Şehit Polisin Zeytinburnu'ndaki Evine Ateş Düştü

Şehit Polisin Zeytinburnu\'ndaki Evine Ateş Düştü

Haber-Kamera: Enver ALAS / İstanbul DHAVezneciler'de bombalı araçla gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan 28 yaşındaki polis memuru Kadir Cihan Karagözlü'nün Zeytinburnu'ndaki evine ateş düştü.

07.06.2016 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Enver ALAS/ İstanbul DHA

Vezneciler'de bombalı araçla gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan 28 yaşındaki polis memuru Kadir Cihan Karagözlü'nün Zeytinburnu'ndaki evine ateş düştü. Altı ay önce evlenen, 2 yıllık polis memurunun acılı babası Zeki Karagözlü büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, "Ramazan'da hiç olmaması gereken şeyler oluyor. Vahşice, insanlık dışı bir hareket. Acımız çok büyük" diye konuştu.

Vezneciler'de 08.40 sıralarında yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybeden şehit polis Kadir Cihan Karagözlü'nün evine acı haber şehidin Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi'ndeki evine öğle saatlerinde ulaştı. Haberin ardından şehidin ailesiyle birlikte oturduğu apartmanın bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Acı haberin duyulmasının ardından yakınları, arkadaşları ve mahalle sakinleri şehit polisin ailesine taziyede bulunmak üzere evine geldi. Gelenler arasında Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da baba Zeki Karagözlü ve ağabey Yasin Hakan Karagözlü'ye taziyede bulundu.

ACILI BABA: "SABAH SAHURA KALKTI, NAMAZINI KILDI VE GİTTİ"

Burada konuşan acılı baba çok üzgün olduklarını söyledi. Konuşmakta güçlük çeken Karagözlü, "Üzgünüz, Ramazan'da hiç olmaması gereken şeyler oluyor. Vahşice, insanlık dışı bir hareket. Acımız çok büyük. En son iftarı birlikte yaptık. Sabah sahura kalktı, namazını kıldı ve gitti. İki saat sonra vefat ettiğini öğrendik" dedi.

MURAT AYDIN: "İNSANLIK DIŞI BİR DURUM"

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ise çok üzgün olduklarını belirterek, "Allah rahmet eylesin. İnsanlık dışı bir durum. Ülkemizin başı sağ olsun" diye konuştu.

KURAN-I KERİM OKUNDU

Taziyelerin kabul edildiği evin önünde Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi.

2 YIL ÖNCE POLİSLİĞE BAŞLADI

Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Kadir Cihan Karagözlü'nün polisliğe 2 yıl önce başladığı ve altı ay önce de özel bir bankada çalışan Gülçin Karagözlü ile hayatını birleştirdiği öğrenildi.

CENAZE NAMAZI MERKEZEFENDİ CAMİİ'NDE

Şehit polis Kadir Cihan Karagözlü'nün cenazesi yarın evinde helallik alınmasının ardından Merkezefendi Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Polisin Zeytinburnu'ndaki Evine Ateş Düştü - Son Dakika


Advertisement