Şehit Polisler İçin Tek Kişilik 'Türk Bayraklı' Saygı Duruşu - Son Dakika
Güncel

Şehit Polisler İçin Tek Kişilik 'Türk Bayraklı' Saygı Duruşu

Şehit Polisler İçin Tek Kişilik \'Türk Bayraklı\' Saygı Duruşu

Kastamonu’da bir vatandaş, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde evlerinde ölü olarak bulunan iki polis memuru ve Diyarbakır’da polise yapılan saldırı için tek başına saygı duruşu yaptı.

25.07.2015 22:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da bir vatandaş, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde evlerinde ölü olarak bulunan iki polis memuru ve Diyarbakır'da polise yapılan saldırı için tek başına saygı duruşu yaptı.

Kastamonu'da yaşayan Kubilay Musaoğlu önceki gün Adıyaman'da şehit edilen Jandarma Uzman Onbaşı Müsellim Ünal ve Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, evlerinde şehit edilen Okan Acar ile Feyyaz Yumuşak için Türk bayrağı eşliğinde saygı duruşunda bulundu.

Herkesin Suruç'ta meydana gelen patlama sonrası hayatını kaybeden 32 kişiye odaklandığını ve şehit edilen polisler ile askerlerin arka planda kaldığını kaydeden Kubilay Musaoğlu yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Herkes Suruç'ta yaşanan patlama sonucu hayatını kaybeden 32 kişiye odaklanırken maalesef hain eller askerimizin, polisimizin canına kastediyor. Bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen hain bir saldırı sonucu bir askerimiz ile iki polisimiz hain eller tarafından şehit edilmiştir. Diyarbakır'da ise polisimize yapılan saldırı sonucu 1 polisimiz ise yaralanmıştır. Ben de güvenlik güçlerimize yapılan hain saldırıları protesto etmek için Türk bayrağı ile beraber 1 dakikalık saygı duruşunda bulundum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Türk Milleti'nin başı sağ olsun. Ama polisimize, askerimize kurşun sıkan vatan hainleri şunu unutmasınlar ki hainler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklar. Devletimize, milletimize, birliğimize, dirliğimize kast edilen bu eylemlere devletimiz en güzel şekilde cevap verecek, sorumlular mutlaka en ağır şekilde cezalandırılacaktır."

Kubilay Musaoğlu'nun yaptığı Türk bayraklı saygı duruşuna çevre esnaflar da destek verdi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polisler İçin Tek Kişilik 'Türk Bayraklı' Saygı Duruşu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Keysi: ne diyelim oda kendince haklı 0 0 Yanıtla
  • trabzon: bu ulkede ne oluyorsa akp sorumludur 0 0 Yanıtla
  • Karabük Ambulans Servisi Başhekimi Engin Ekmekci'nin adı 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'na verildi
    14:35 Karabük Ambulans Servisi Başhekimi Engin Ekmekci'nin adı 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'na verildi

    Geçen yıl hayatını kaybeden Karabük Ambulans Servisi Başhekimi Engin Ekmekci'nin adı, Safranbolu Yenimahalle'de bulunan 1 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'na verildi. İl Sağlık Müdürü İsmail Kara, törende Ekmekci'nin Karabük halkına yaptığı hizmetleri ve başarılı çalışmalarını vurguladı. Törende, Ekmekci'nin kızları tarafından sağlık istasyonunun tabela açılışı gerçekleştirildi.

  • Çaykur Rizespor, RAMS Başakşehir maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı
    14:34 Çaykur Rizespor, RAMS Başakşehir maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı

    Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir'e konuk olacak Çaykur Rizespor, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamladı. Sakatlıkları devam eden Laine, Faye, Benhur Keser ve Mithat Pala ise antrenmana katılmadı. Takım, antrenmanın ardından İstanbul'a hareket etti.

  • Ağrı'da baharın gelişiyle besiciler hayvanlarını meraya çıkarmaya başladı
    14:34 Ağrı'da baharın gelişiyle besiciler hayvanlarını meraya çıkarmaya başladı

    Ağrı'da küçükbaş ve büyükbaş hayvancılığın yaygın olduğu kentte, baharın gelmesiyle besiciler hayvanlarını meraya çıkarmaya başladı. Bol yağışlı geçen havaların ısınmasıyla meralar yeşillendi. Besiciler, sabahın erken saatlerinde hayvanlarını meraya çıkarıp akşam köylerine geri götürüyor. Baharın gelmesiyle çobanlık mesailerine başlayan besiciler, sezonun bereketli geçmesini temenni ediyor.

  • TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde Dünya Çocukları Ankara'da
    14:33 TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde Dünya Çocukları Ankara'da

    TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında dünyanın dört bir yanından gelen çocuklar, Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde tedavi gören yaşıtlarını ziyaret etti. Şenlikte çocuklar, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ve hastane yetkilileriyle birlikte pasta kesti, hediyeler takdim etti. Şenliğe 29 ülkeden 500 çocuk katılıyor.

  • Beijing'in GSYİH'sı 2024'ün ilk çeyreğinde yüzde 6 arttı
    14:29 Beijing'in GSYİH'sı 2024'ün ilk çeyreğinde yüzde 6 arttı

    Çin'in başkenti Beijing'in gayrisafi yurtiçi hasılası (GSYİH), 2024'ün ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6 artarak 1,05 trilyon yuanı (yaklaşık 148 milyar ABD doları) aştı. Kentin birincil sektörlerinin katma değeri yüzde 3,2 artarken, ikincil sektörlerinin katma değeri yüzde 7,3 artış gösterdi. Kentin üçüncül sektörlerinin katma değeri ise yüzde 5,8 arttı. Beijing, 2024 yılı için yüzde 5 civarında GSYİH büyüme hedefi belirlemiş bulunuyor.

  • Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonunda 9 Zanlı Gözaltına Alındı
    14:28 Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonunda 9 Zanlı Gözaltına Alındı

    Balıkesir'de uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda Bandırma, Gömeç, Edremit, Susurluk, İvrindi ve Susurluk ilçelerinde 9 zanlı gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramalarında 33,31 gram sentetik uyuşturucu, 5 gram esrar, 2 ruhsatsız tabanca, 15 adet fişek, hassas terazi, bir adet uyuşturucu hap ve payp ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement