Şehit Polislere Uğurlama Töreni - Son Dakika
Güncel

Şehit Polislere Uğurlama Töreni

Şehit Polislere Uğurlama Töreni

Hakkari’deki bombalı saldırıda şehit düşen polis memurları Hamza Irmak ve Abdullah Bozkurt, Van’da düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

28.07.2016 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'deki bombalı saldırıda şehit düşen polis memurları Hamza Irmak ve Abdullah Bozkurt, Van'da düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

Van Ferit Melen Havalimanı'nda düzenlenen törene Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, Edremit Kaymakamı Duran Eryılmaz, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, İl Jandarma Komutanı Yüksel Oğuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ve AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda ile askeri erkan, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Saygı duruşu ve Van Müftüsü Nimetullah Arvas'ın okuduğu duanın ardından askeri uçakla şehit Irmak'ın naaşı Ankara, Abdullah Bozkurt'un cenazesi de Yozgat'a gönderildi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polislere Uğurlama Töreni - Son Dakika

  • Barcelona, deplasmanda PSG'yi 3-2 mağlup etti
    23:59 Barcelona, deplasmanda PSG'yi 3-2 mağlup etti

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona, deplasmanda Paris Saint-Germain'i 3-2 mağlup etti. Raphinha ve İlkay Gündoğan'ın golleriyle Barcelona galip geldi. Rövanş mücadelesi 16 Nisan'da oynanacak.

  • Tosya'da Otomobil Kazası Sonucu Yaralanan Vatandaş Hayatını Kaybetti
    23:49 Tosya'da Otomobil Kazası Sonucu Yaralanan Vatandaş Hayatını Kaybetti

    Kastamonu'nun Tosya ilçesinde meydana gelen otomobil kazasında ağır yaralanan bir vatandaş, 1 ay süren yaşam savaşını kaybederek hayatını kaybetti. Kazada, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana geldiği belirtildi. Yaralanan vatandaş, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.


Advertisement