Şehit Polislerin Cenazeleri Otopsi İçin Sivas'a Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Polislerin Cenazeleri Otopsi İçin Sivas'a Gönderildi

Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında şehit olan polis memurlarının cenazeleri ilk incelemenin ardından Sivas'a gönderildi.

13.10.2014 09:51  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Sivas- Erzincan karayolunun 130'uncu kilometresinde İmranlı ilçesi Ortaköy mevkiinde polisleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan polis memurları Fatih Çevik, Beşir Kurt (40) ve Emrah Horoz'un (31) cenazeleri İmranlı İlçe Devlet Hastanesi morgunda yapılan ilk incelemenin ardından Türk Bayrağı'na sarılı tabuta konuldu.
Meslektaşlarının omuzlarında alınan şehitlerin cenazeleri Sivas Belediyesi'ne ait cenaze aracına konularak otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne gönderildi.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ KAZAYI ANLATTI

Kazada yaralanan otobüs şoförü Mehmet Oluk, Sivas Numune Hastanesi Göğüs Cerrahi Servisi'nde tedavi altına alındı. Sağlık durumu iyi olan sürücü Oluk, kazayı DHA muhabirine anlatırken, "Yer biraz kaygandı, tam virajı dönüyordum. Süratim de gayet azdı. Virajı dönmüşüm, arkamdan koruma da geliyordu. Taksinin biri beni sıkıştırdı. 'Hafif sağa kırayım' dedim, yer kaygan olduğu için otobüs aldı başını gitti. Toparlayamadım. Araç yan yattıktan sonra bayağı sürüklendi. Sonrasında ben yaralı çıktım, polis arkadaşları çıkardık. Bizi hastaneye getirdiler daha da bir şey hatırlamıyorum." dedi.

"TEK İSTEĞİM, CANLAR GİTMESİN"

Diğer şoför arkadaşının yattığını belirterek ve kendisinin direksiyonda olduğunu hatırlatan Oluk, şöyle devam etti:

"Cenab-ı Allah bize bir afet verdi bu sene. Kaç tane can kaybettik. Şu an benim durumum önemli değil, ben diğerlerinin derdine düşmüşüm. Benim tek isteğim canlar gitmesin. Başka bir şey istemiyorum. Onun üzüntüsünü yaşıyorum şu an. Akşamdan beri. İnsan birinin canına kıymak ister mi? İsterdik ki olmayaydı. Ama ne yapalım Allah'tan gelen bir şey."

ERDOĞAN'IN PROGRAMINI TAKİP EDİYORLARDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gümüşhane programını takip eden Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin otobüsü yağışlı havanın etkisiyle İmranlı ilçesinde devrilmiş kazada 3 polis şehit olurken,35 polis yaralanmıştı.
Şehit Polislerin Cenazeleri Otopsi İçin Sivas\'a Gönderildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polislerin Cenazeleri Otopsi İçin Sivas'a Gönderildi - Son Dakika


Advertisement