Şehit Savcı Kiraz Anısına Hatıra Ormanı Oluşturuldu - Son Dakika
Yerel

Şehit Savcı Kiraz Anısına Hatıra Ormanı Oluşturuldu

Şehit Savcı Kiraz Anısına Hatıra Ormanı Oluşturuldu

İstanbul Çağlayan Adliyesinde görevi başında iken şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz adına Osmancık Adliyesi ve Çorum Orman İşletme Müdürlüğünün işbirliği ile Osmancık İlçesi Durucasu mevkiinde hatıra ormanı oluşturulduEtkinlik Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Çorum Ağır Ceza Hakimi Halil Yüksel, Osmancık Adliyesinden görevli Hakim ve Cumhuriyet savcıları ile Çorum İşletme Müdürlüğü Ağaçlandırma Şefi Tacim Karakıl, İşletme Müdürlüğü personeli ve adliye çalışanlarının katılımıyla gerçekleşti.

02.06.2015 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Çağlayan Adliyesinde görevi başında iken şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz adına Osmancık Adliyesi ve Çorum Orman İşletme Müdürlüğünün işbirliği ile Osmancık İlçesi Durucasu mevkiinde hatıra ormanı oluşturuldu

Etkinlik Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Çorum Ağır Ceza Hakimi Halil Yüksel, Osmancık Adliyesinden görevli Hakim ve Cumhuriyet savcıları ile Çorum İşletme Müdürlüğü Ağaçlandırma Şefi Tacim Karakıl, İşletme Müdürlüğü personeli ve adliye çalışanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlikte Bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, "Meslektaşımız, Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz Çağlayan Adliyesinde görevini yapmakta iken menfur ve hain bir saldırı sonucu şehit edildi. Bu hain ve alçakça yapılmış terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Bugün burada Şehitlik mertebesine ulaşan savcımız adına bir Hatıra Ormanı oluşturarak milletimize ve adaletimize yapılmış bu hain saldırıyı unutturmamak ve ismini de ölümsüzleştirmek istedik. Ülkemize ve milletimize bir daha böyle bir acıyı yaşatmamasını yüce Allah'tan niyaz ediyoruz. Ailesine, tüm yargı camiamıza ve halkımıza başsağlığı diliyoruz" dedi.

Ardından Hatıra ormanına sedir ve mavi servi fidanları dikilerek etkinlik tamamlandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Savcı Kiraz Anısına Hatıra Ormanı Oluşturuldu - Son Dakika


Advertisement