Şehit Taşan'ın Evinde Yas - Son Dakika
Güncel

Şehit Taşan'ın Evinde Yas

Şehit Taşan\'ın Evinde Yas

Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde şehit düşen 16 askerden biri olan Bakım Üstçavuşu Okan Taşan’ın Ankara’daki evinde ailesi taziyeleri kabul ediyor.

08.09.2015 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde şehit düşen 16 askerden biri olan Bakım Üstçavuşu Okan Taşan'ın Ankara'daki evinde ailesi taziyeleri kabul ediyor.

Şehit Taşan'ın Ankara Karacaören Mahallesi TOKİ konutlarındaki evine ve çevre evlere Türk bayrakları asıldı. Şehit evine gelen 4. Kolordu ve Ankara Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak taziyelerini sundu. Korgeneral Gürak'ın taziyelerini baba Bayram Taşan kabul etti. Daha sonra Taşan ailesi, şehit Okan Taşan'ın Van'dan getirilen cenazesini almak üzere Ankara Esenboğa Havalimanı'na doğru yola çıktı.

Eşi Aylin Taşan ve çocukları 4 yaşındaki Meriç Taşan ile birlikte çekindiği fotoğrafı ortaya çıkan şehit Taşan'ın cenazesi, yarın Kocatepe Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 1988 doğumlu olan Taşan'ın Erzurum Şenkaya nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Taşan'ın Evinde Yas - Son Dakika

  • Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı
    17:50 Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı

    Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 araç karıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada, bir otomobilin ani fren yapması sonucu arkasındaki araçlar birbirine çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement