Şehit Uzman Çavuş Ali Şahin'in Babası; 'Benim Ciğerim Yandı, Başkalarının Ciğeri, Yüreği Yanmasın' - Son Dakika
Güncel

Şehit Uzman Çavuş Ali Şahin'in Babası; 'Benim Ciğerim Yandı, Başkalarının Ciğeri, Yüreği Yanmasın'

Şehit Uzman Çavuş Ali Şahin\'in Babası; \'Benim Ciğerim Yandı, Başkalarının Ciğeri, Yüreği Yanmasın\'

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde süren operasyonda şehit düşen 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin için Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde kurulan taziye evi başsağlığı ziyaretleri için gelenlerle dolup taşıyor.

21.01.2016 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde süren operasyonda şehit düşen 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin için Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde kurulan taziye evi başsağlığı ziyaretleri için gelenlerle dolup taşıyor. Şehit babası 55 yaşındaki Mehmet Emin Şahin, "Benim ciğerim yandı, başkalarının ciğeri, yüreği yanmasın. Benim oğlum garibanlıktan gitti" dedi.

Sur'un sokağa çıkma yasağının uygulandığı mahallelerinde jandarma ekiplerinin de destek verdiği operasyon sırasında, PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesiyle şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin'in baba ocağı Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde hüzünlü bir bekleyiş hakim. Aslen Erzurumlu ve altı kardeşin en büyüğü olan Şahin'in, Kurtuluş Mahallesi Mezar Sokak numara 21'deki baba ocağı ile 100 metre mesafedeki bir konutta oluşturulan taziye evi, başsağlığı ziyaretleri için gelenlerle dolup taşarken; aile büyük üzüntü yaşıyor.

CİĞERİ YANDI

Başta Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde taşeron işçi baba Mehmet Emin Şahin olmak üzere aile fertleri taziyeleri kabul ediyor.

Üzüntüden bitkin düşen baba Mehmet Emin Şahin, "Tek söyleyeceğim şey; bu işi bitirsinler. Benim ciğerim yandı, başkalarının ciğeri, yüreği yanmasın. Benim oğlum garibanlıktan gitti. Başkalarının evlatları garibanlıktan gitmesin. Başka diyeceğim bir şey yok" dedi.

Şeker hastası babanın sağlık durumun gözlenmesi için sağlık ekipleri hazır bekliyor. Şehit babasının durumu sıklıkla kontrol ediliyor.

KENT TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI

Şehidin cenazesini bekleyen Turgutlulular, kenti Türk bayraklarıyla donattı. Esnafın işyerlerinin önüne bayrak asmaya sabahın erken saatlerinde başladığı görüldü. Şehidin tek katlı müstakil ve oldukça eski olan evine dev Türk bayrağı asıldı. Turgutlu Belediyesi Kabristanı içindeki şehitliğe de dev Türk bayrağı çekildi. Şehitlikteki tüm mermerlerin sabahın erken saatlerinden itibaren temizlendiği görüldü. Ayrıca şehit evinin önüne Turgutlu Belediyesi'nce de taziye çadırı kuruluyor.

Şehit Uzman Çavuş Şahin, bugün ikindide Pazar Camii'nde kılınacak namazın ardından son yolculuğuna uğurlanacak. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Uzman Çavuş Ali Şahin'in Babası; 'Benim Ciğerim Yandı, Başkalarının Ciğeri, Yüreği Yanmasın' - Son Dakika


Advertisement