Şehit Uzman Çavuş Altundaş'ın Cenazesi Toprağa Verildi - Niğde - Son Dakika
Güncel

Şehit Uzman Çavuş Altundaş'ın Cenazesi Toprağa Verildi - Niğde

Mardin-Diyarbakır karayolunda, askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Fehmi Altundaş'ın (25) cenazesi Niğde'nin Bor ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

15.10.2016 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin- Diyarbakır karayolunda, askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Fehmi Altundaş'ın (25) cenazesi Niğde'nin Bor ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Özel uçakla Adana Şakirpaşa Havalimanına getirilen şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu daha sonra helallik alınması için karayoluyla Niğde'nin Bor ilçesindeki baba evine götürüldü.

Sokullu Mehmet Paşa Cami yanında bulunan eski Hükümet Meydanı'nda Altundaş için cenaze töreni düzenlendi. Oğlunun tabutunun başına gelerek namaz için saf tutan anne Nebiha Altundaş ve baba Şeref Altundaş yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi.

İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin omuzlarda taşınarak getirildiği naaşı, Bor Şehitliği'nde toprağa verildi.

Törene, şehidin ailesi, yakınları, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Kırıkkale Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Niğde Garnizon Komutanı Jandarma Albay İdris Tataroğlu, AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen ile CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ilçe belediye başkanları ve kaymakamları, siyasi partilerin temsilcileri, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Uzman Çavuş Altundaş\'ın Cenazesi Toprağa Verildi - Niğde
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Uzman Çavuş Altundaş'ın Cenazesi Toprağa Verildi - Niğde - Son Dakika


Advertisement