Şehit Uzman Çavuş Ölmez'in Cenazesi Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Uzman Çavuş Ölmez'in Cenazesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şırnak'ın Uludere ilçesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Ölmez'in cenazesi, memleketi Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

05.08.2015 23:32  Güncelleme: 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şehit Uzman Çavuş Hüseyin Ölmez'in cenazesinin tören alanına getirilişi - Cenaze namazı - Gençlik ve Spor Bakanı Çağtay Kılıç'ın Şehit Uzman Çavuş'un Oğlu Ömer Yiğit Ölmez'i yanına alması - Şehit eşi ve kızının görüntüleri - Cenaze taşınırken Şehitlerimizi uğurluyoruz- Şırnak'ın Uludere ilçesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Ölmez'in cenazesi, Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi- Törene, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da katıldı Şırnak'ın Uludere ilçesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Ölmez'in cenazesi, memleketi Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Diyarbakır'da düzenlenen askeri törenin ardından özel uçakla Adana Havalimanı'na getirilen şehit Ölmez'in naaşı, cenaze namazının kılınacağı Bahçe ilçesindeki Ağacabey Camisi'ne getirildi.Cenaze törenine şehidin ailesinin yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Osmaniye Valisi Kerem Al, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, AK Parti Osmaniye milletvekilleri Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu, MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ve askeri yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.Şehidin eşi Tuba Ölmez (33), çocukları Yeşim Yaren (16) ve Ömer Yiğit Ölmez (12), annesi Cennet Ölmez ve kız kardeşi Sultan Günerdem'in Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktüğü törende şehidin yakınlarına başsağlığı dileyen Bakan Kılıç, şehidin oğlu Ömer Yiğit Ölmez ile de yakından ilgilendi.Şehit Hüseyin Ölmez'in annesi ve eşi, fenalaştıkları için törenin bir kısmını sağlık ekiplerinin müdahale ettiği sedyeden izledi.Şehit Ölmez'in cenazesi, kılınan ceraze namazının ardından Bahçe Şehir Mezarlığındaki şehitlikte toprağa verildi.Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Ölmez, Şırnak'ın Uludere ilçesinde, Irak sınırında meydana gelen yangına müdahale ederken rahatsızlanmış ve kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

Şehit Uzman Çavuş Ölmez\'in Cenazesi Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Uzman Çavuş Ölmez'in Cenazesi Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement