Şehit Uzman Çavuş Kerim Üye'nin Baba Evine Taziye Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Şehit Uzman Çavuş Kerim Üye'nin Baba Evine Taziye Ziyaretleri Sürüyor

Bingöl'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye'nin şehadet haberinin verilmesinin ardından baba evine taziye ziyaretleri sürüyor.

24.08.2016 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye'nin şehadet haberinin verilmesinin ardından baba evine taziye ziyaretleri sürüyor.

Şehadet haberini alan şehit Kerim Üye'nin yakınları, Afyonkarahisar Fatih Mahallesi'ndeki şehidin baba evine geldi. Öte yandan Afyonkarahisar Belediyesi tarafından şehidin baba evi önüne taziye çadırı kuruldu.

Şehidin baba evine akın edenler, baba Süleyman ile anne Fatma Üye'ye taziyelerini iletiyor.

Şehidin baba evine gelen Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hain terörün yine can yaktığını söyledi.

Sabah saatlerinde Afyonkarahisarlı Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye'nin Bingöl kırsalında operasyon esnasında uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu şehit olduğunu ifade eden Kumartaşlı, şunları kaydetti:

"20 Temmuz 2015'ten bugüne Afyonkarahisar'dan maalesef 14 şehit verdik. Bizim imanımız gereği şehidimizin hem annesi hem babası hem de yakınları çok büyük bir vakur içerisindeler. Şehidimizin annesi, 'Allahımızdan gelen bir müjde bu. Bayrağımız için vatanımız için şehit oldu, bundan daha iyi ne olabilir' şeklinde söylemlerle çevresindekileri teskin ediyor. Böylesine bir koca yürekli annesi var şehidimizin. Afyonkarahisar'daki hemen hemen bütün şehit ailelerimiz bu şekilde. 'Teröre rant sağlamayacağız, onları sevindirmeyeceğiz, dik duracağız, ağlamayacağız, bu bayrağı indiremeyecekler' diyebiliyorlar."

Şehidin amcası Mevlüt Üye de "Vatan sağolsun, diyecek bir şey yok." dedi.

Şehit Uzman Çavuş Kerim Üye\'nin Baba Evine Taziye Ziyaretleri Sürüyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Uzman Çavuş Kerim Üye'nin Baba Evine Taziye Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika


Advertisement