Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'i 5 Bin Kişi Uğurladı (2) - Son Dakika
Güncel

Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'i 5 Bin Kişi Uğurladı (2)

Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir\'i 5 Bin Kişi Uğurladı (2)

Şehit EŞİ: AŞKIM, HAKKINI HELAL ET Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Uzman Çavuş Nuh Özdemir, bugün gözyaşları arasında memleketi Ordu'nun Akkuş İlçesi Salman Mahallesi'nde toprağa verildi.

06.01.2016 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit EŞİ: AŞKIM, HAKKINI HELAL ET

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Uzman Çavuş Nuh Özdemir, bugün gözyaşları arasında memleketi Ordu'nun Akkuş İlçesi Salman Mahallesi'nde toprağa verildi. Binlerce kişinin duaları ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlanan şehit uzman çavuşun eşi Leyla Özdemir de mezarı başına giderek, "Aşkım hakkımı helal ediyorum. Sen de helal et" diyerek gözyaşı döktü. Yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilmeye çalışıldı.

Şehidin babasına da Türk bayrağı verildi. Baba Mehmet Özdemir bayrağı öperek teslim aldı. Askerler tarafından da havaya 3 el saygı atışı gerçekleştirildi.

ŞEHİDİN BABA OCAĞI YÜREKLERİ DAĞLADI

Öte yandan şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Akkuş İlçesi Salman Mahallesi'nde tek katlı ahşap baba evi ise herkesi yüreklerini dağladı. Çıkan haberler üzerine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, facebook hesabından yaptığı paylaşımla şehidin baba evinin yeniden yapılacağını belirtirken, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da aileye ev hediye edileceğini açıkladı. Şehidin eşi Leyla Özdemir'in ailesinin yaşadığı Samsun'un İlkadım İlçesi Belediye Başkanı Erdoğan Tok da sosyal paylaşım sitesinden bir açıklama yaparak şehidin baba evine eşya yardımında bulunacaklarını ifade etti.

Çiftçilik yaparak geçimini sağlayan 6 çocuk babası Mehmet Özdemir, 15 gün yıllık izine gelen oğlu ile birlikte vakit geçirdikten sonra geçen 1 Ocak'ta şehit Uzman Çavuş Özdemir'i görev yeri Diyarbakır'a uğurladı. Ardından da gelinini alıp dünürlerinin yanına Samsun'un İlkadım İlçesi Yenidoğan Mahalesi'ndeki evine götürdü. Baba Özdemir, acı haberi burada aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'i 5 Bin Kişi Uğurladı (2) - Son Dakika


Advertisement