Şehit Uzman Çavuş Süleyman Kul ve Mevlüt Çetinkaya İçin Tören Düzenlendi (1) - Mardin - Son Dakika
Güncel

Şehit Uzman Çavuş Süleyman Kul ve Mevlüt Çetinkaya İçin Tören Düzenlendi (1) - Mardin

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit Uzman Çavuş Süleyman Kul ve Mevlüt Çetinkaya için tören düzenlendi Törenden görüntüler Şehitlerin naşının katafalta konulması Mardin'de şehit askerler için tören Nusaybin ilçesindeki operasyonda şehit düşen Uzman Çavuş Süleyman Kul ve Mevlüt Çetinkaya'nın cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen Uzman Çavuş Süleyman Kul ve Mevlüt Çetinkaya için tören düzenlendi.

25.04.2016 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit Uzman Çavuş Süleyman Kul ve Mevlüt Çetinkaya için tören düzenlendi

Törenden görüntüler

Şehitlerin naşının katafalta konulması Mardin'de şehit askerler için tören

Nusaybin ilçesindeki operasyonda şehit düşen Uzman Çavuş Süleyman Kul ve Mevlüt Çetinkaya'nın cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen Uzman Çavuş Süleyman Kul ve Mevlüt Çetinkaya için tören düzenlendi.

70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığındaki törende, şehitlerin Türk bayrağına sarılı cenazeleri katafalka konularak, öz geçmişleri okundu ve dua edildi.

Piyade Yüzbaşı Hakan Yay, yaptığı konuşmada, bölücü terör örgütünün, huzur ve güven ortamını bozmak ve halk üzerinde korku yaratmak maksadıyla çukur kazıp, güvenlik güçlerine sinsice saldırdığına dikkati çekti.

Teröristlerin masum insanları ve beşikteki bebekleri dahi öldürerek kirli yüzünü tekrar gösterdiğini vurgulayan Yay, Türk Silahlı Kuvvetleri olarak, terör örgütünün amacına ulaşmasını engellemek ve kanun hakimiyetini sağlamak maksadıyla görevlerine artan azim ve kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.

İl Müftü Vekili İsmail Ünal'ın okuduğu duanın ardından, şehit Kul'un naaşı Giresun'a, şehit Çetinkaya'nın cenazesi de Kahramanmaraş'a gönderildi.

Törene, Vali Ömer Faruk Koçak, Diyarbakır 7. Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Salih Kırhan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Alaaddin Karsavuran, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda yaralanan Kul ve Çetinkaya kaldırıldıkları hastanede müdahaleye rağmen şehit olmuştu.

Şehit Uzman Çavuş Süleyman Kul ve Mevlüt Çetinkaya İçin Tören Düzenlendi (1) - Mardin
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Uzman Çavuş Süleyman Kul ve Mevlüt Çetinkaya İçin Tören Düzenlendi (1) - Mardin - Son Dakika


Advertisement