Şehit Uzman Çavuşun Adı Okulda Yaşayacak - Son Dakika
Güncel

Şehit Uzman Çavuşun Adı Okulda Yaşayacak

Şehit Uzman Çavuşun Adı Okulda Yaşayacak

Bingöl'den geçici görev için gittiği Şırnak'ta, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Cemil Turan'ın adı memleketi Bursa'da okula verilecek.

16.05.2016 16:46  Güncelleme: 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'den geçici görev için gittiği Şırnak'ta, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Cemil Turan'ın adı memleketi Bursa'nın Karacabey İlçesi Bayramdere Mahallesi'ndeki okula verilecek.

Şırnak'ta 20 Mart'ta barikat ve hendeklerin kaldırılması ve PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyon kapsamında Yeşilyurt Mahallesi'nde çıkan çatışmada 36 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan şehit oldu. Cemil Turan'ın cenazesi bir gün sonra Karacabey'de düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehidin anısının yaşatılması için Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bayramdere ilk ve ortaokulunun adının Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan olarak değiştirilmesini kararlaştırdı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, vatan savunmasında şehit düşen Turan'ın adının okulla birlikte ebediyen yaşayacağını söyledi.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Uzman Çavuşun Adı Okulda Yaşayacak - Son Dakika


Advertisement