Şehit Uzman Çavuşun Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Şehit Uzman Çavuşun Ailesine Taziye Ziyareti

Siirt'in Eruh ilçesinde yıldırım isabet etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Kemal Dursun'un ailesine taziye ziyaretleri devam ediyor.

22.10.2014 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Eruh ilçesinde yıldırım isabet etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Kemal Dursun'un ailesine taziye ziyaretleri devam ediyor.

Adilcevaz Hıdırşah Mahallesinde bulunan Burhaniye Camisi Taziye Evi'ne gelen İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırcı, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ile belediye meclis üyeleri, Dursun'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Çağırcı, yaptığı açıklamada, şehitlik mertebesinin önemine dikkat çekti.

Çağırcı, "Bugünlere şehitler sayesinde geldik. Ayak bastığımız toprağın her metrekaresinde şehit kanı olduğunun farkındayız. Dedelerimiz Çanakkale'de omuz omuza mücadele edip şehit olurken, Kemal Dursun kardeşimiz de daha rahat bir hayat sürelim diye Siirt Pervari üst bölgesinde şehit olmuştur. Acısı yüreğimizde. Ne mutlu kendisine ki peygamber efendimize komşu gitti. Şehidimizin ruhu şad olsun" dedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise ilçenin 7. şehidini Siirt'in Pervari ilçesinde verdiğini, bu güzel vatan için şehit düşen Uzman Çavuş Kemal Dursun'un şehadetinin, ilçede yaşayan herkesi yasa boğduğunu söyledi. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehit Uzman Çavuşun Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika


Advertisement