Şehit Uzman Çavuşun Ardahan'daki Evine Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Şehit Uzman Çavuşun Ardahan'daki Evine Ateş Düştü

Şehit Uzman Çavuşun Ardahan\'daki Evine Ateş Düştü

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde yola döşenen mayının askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit düşen 16 askerden Piyade Uzman Çavuş Tayfur Hançer’in Ardahan’ın Göle ilçesine bağlı Eski Demirkapı köyündeki evinde yas var.Dağlıca bölgesinde teröristler tarafından yola döşenen mayının askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Tayfur Hançer’in Ardahan’ın Göle ilçesine bağlı eski Demirkapı köyündeki baba ocağına ateş düştü.

08.09.2015 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde yola döşenen mayının askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit düşen 16 askerden Piyade Uzman Çavuş Tayfur Hançer'in Ardahan'ın Göle ilçesine bağlı Eski Demirkapı köyündeki evinde yas var.

Dağlıca bölgesinde teröristler tarafından yola döşenen mayının askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Tayfur Hançer'in Ardahan'ın Göle ilçesine bağlı eski Demirkapı köyündeki baba ocağına ateş düştü. Kürtçe ağıtların yükseldiği eski Demirkapı köyündeki aileyi Vali Ahmet Deniz ve Tugay Komutanı Erdem Kargın teselli etmeye çalıştı. Şehit babası Selahattin Hançer, "Sonumuz barış olsun. Bayrama bekledim gelmedi. Bu yara buradan çıkmaz, bu unutulmaz ki. Giden evlatlar da benimdir, Mehmetçik de benimdir. Sabaha kadar asker benim kapımda nöbet tuttu. Kimsenin bir daha evine ateş düşmesin, anneler ağlamasın, yazık günah" diyerek gözyaşı döktü.

Şehit ailesini ziyaret eden Ardahan Valisi Ahmet Deniz, devletin güçlü olduğunu söyleyerek, "Birliğimizi ve kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek" dedi.

Şehidin kardeşinin Vali Ahmet Deniz'e sarılarak ağlaması herkesi duygulandırdı. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Uzman Çavuşun Ardahan'daki Evine Ateş Düştü - Son Dakika


Advertisement